Dok čekamo otvaranje frizerskih salona i povratak našim najdražim čarobnicama za kosu, postoje stvari koje možemo učiniti za nju i u toplini našeg doma.

Galerija +0 L\'Occitane SOS maska za sjaj kose, 96,40 kn

Nikolina Perković, vlasnica frizerskog studija Nikas, odvojila je vrijeme i s nama podijelila nekoliko savjeta što učiniti za kosu u nadolazećem razdoblju.

Frizeri su zatvorili svoje salone zbog zdravstvene sigurnosti. Kod klijenata je to izazvalo malu "paniku", ali ovo vrijeme kod kuće moramo iskoristiti za odmor našeg ukrasa - kose, rekla je i dodala kako ona predlaže odmor od četke, pegli i figara.

Kosa će nam biti zahvalna, zaključila je uz napomenu da kosi izgubljenu vlagu možete vratiti nanošenjem maske za kosu.

Ono što nikako ne preporuča je da se sami šišate ili radite neke prevelike zahvate na kosi.

Obojati se možete uz konzultaciju s vašim frizerom, rekla je.

Slika nije dostupna Brzi čudotvorci: Regeneratori za sjajnu i mekanu kosu koji se ne ispiru .

Slika nije dostupna Za sve prigode: Sedam ideja kako nositi bob da vam nikad ne dosadi

VRIJEME JE I ZA FRIZURE

Boravak u kući nije razlog da ponekad ne napravite i neku frizuru.

Za "stayhome" varijantu isprobajte nove ležerne frizure kao što je niski rep, niska punđica, visoka samurajska punđica, polu-rep, ležerna pletenica sa strane...

Predlažem da se i s djecom igrate frizera i napravite i njima sve ove frizure, ali dopustite da i oni vama naprave frizuru... Uživat ćete, predložila je Nikolina.

Čak i kad je "neuredna": Frizura koja nepogrešivo pristaje ženama u 30-ima Frizura koja nepogrešivo pristaje ženama iznad 30 godina - 3 Frizura koja nepogrešivo pristaje ženama iznad 30 godina - 2 Frizura koja nepogrešivo pristaje ženama iznad 30 godina - 1 +3 Frizura koja nepogrešivo pristaje ženama iznad 30 godina - 4

Život će se u nekom trenutku vratiti u normalnu i taj dio jedva čekamo, a do tada, savjetuje Nikolina, razmislite o eventualnoj promjeni boje i dužine kose.

U našoj galeriji pogledajte i ponudu maski za kosu zahvaljujući kojima će ona biti lijepa i nahranjena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju