Jeste li među onima kojima je draže chillanje na plaži dok gledate ekipu koja u plićaku igra picigin ili više volite akciju i čim vidite more, morate roniti, jedriti, kajtati, plivati…?

Što god od navedenog više volite, opustite se jer ljeto je stiglo i ako već niste počeli planirati godišnji odmor, krajnje je vrijeme da počnete. Donosimo vam vodič koji će vam pomoći da svoje trenutke na moru provedete zabavno i korisno. Usput ćemo vam otkriti i kako osvojiti poklone i popuste koji će vam ovo ljeto učiniti još boljim!

Istražite što sve destinacija gdje se odmarate nudi

Bez obzira na to kamo idete na more, na otok ili kopno, veći ili manji grad, istražite skrivene kutke i tajne uvale u kojima se možete opustiti. Travel blogeri uvijek kažu da se svako mjesto najbolje upoznaje s domaćima, pa popijte kavu na omiljenom štekatu lokalnog stanovništva, pitajte ih što treba vidjeti, prošetajte do lokalne tržnice ili ribarnice i udahnite vibru sredine u kojoj boravite.

PR PR (Foto: PR) Nova iskustva oplemenjuju

Obavezno upoznajte nove okuse i mirise. Sigurno postoji nešto što još niste probali! A sigurno postoji i nešto što ste oduvijek htjeli napraviti – voziti se kajakom, ići na satove joge na plaži, naučiti raditi domaću tjesteninu ili fotografirati.

Uživajte u svemu onom za što u ostatku godine nemate vremena. Barem jednu večer na omiljenoj plaži promatrajte zalazak Sunca i ubacite jedno noćno kupanje. Istražite obližnji otok ili mjesta ili se, naprosto, prepustite opuštenom lješkarenju – najvažnije je da se odmorite.

Ovo je ljeto pravo vrijeme da ugodite sebi. Odlične savjete i pogodnosti uz koje ćete odmor koji je pred vama pretvoriti u odmor iz snova donosi program Dobra prilika. Riječ je o potpuno besplatnom programu pogodnosti Croatia osiguranja s kojim možete dobiti popuste, poklone i druge benefite. Ako ste već klijent Croatia osiguranja ili to tek planirate postati, sada je idealan trenutak da upoznate sve prednosti ovog programa. Preuzmite aplikaciju Moja Croatia i učlanite se do 13. srpnja jer u nagradnoj igri možete osvojiti sedam dana ljetovanja za dvije osobe u luksuznom hotelu Sheraton Dubrovnik s Croduxovom karticom za gorivo.

PR PR (Foto: PR) Ljetni must have

Croatia osiguranje baš danas poklanja ljetni paket Dobre prilike koji će vas razveseliti i osigurati da svaki trenutak bude bezbrižan i zabavan. Zanima vas što sadrži?

Kao što je dobro poznato, dobra hidratacija ključna je za izgled naše kože, a voda je naš saveznik za svježinu. Zato se u ljetnom paketu Dobre prilike nalazi bočica za vodu Equa, nezaobilazna u vrućim ljetnim danima. Savjete o važnosti unosa dovoljne količine vode, kao i brojne druge, potražite u knjizi “Zdravstvena revolucija” autorice Marije Borelius, koja je također u ovom ljetnom paketu. I dok vi uživate u zanimljivom štivu, vaši najmlađi i drugi članovi obitelji mogu uživati u sadržaju koji im najviše odgovara uz pretplatu na PICKBOX Now streaming servis. Naravno, navedeno znači i da se vi navečer možete opustiti uz film, i to pod zvijezdama. Napravite nešto posebno – ljeto je zaista kao stvoreno za takve trenutke uživanja. Kako ne biste morali razmišljati u čemu ćete nositi stvari za plažu, ljetni paket Dobre prilike donosi i sjajnu ljetnu torbu u kojoj će vas dočekati i prirodni balzam za sunčanje Tinktura sa zaštitnim faktorom 30, gumica za kosu te poklon vaučer Croatia Poliklinike za 3+1 gratis tretman mezoterapije i poklon vaučer Croatia dodatnog zdravstvenog osiguranja od 150 kuna. Zvuči kao plan za sjajno ljetovanje?

Uz Croatijin ljetni paket Dobre prilike, bit ćete spremni za pregršt bezbrižnih i zabavnih ljetnih trenutaka. Kako ga osvojiti u nagradnom natječaju, doznajte NA LINKU.

Otkrijte svijet dobrih prilika

Preuzmite mobilnu aplikaciju Moja Croatia i u samo nekoliko klikova učlanite se u program Dobra prilika. U aplikaciji možete još jednostavnije otkriti i koristiti popuste I koristiti digitalnu iskaznicu programa. Uz više od stotinu partnera s popustima koji su dostupni odmah, bez sakupljanja bodova, Dobra prilika svaki mjesec ima i fenomenalne nagradne igre pa ako se uključite do 13.7. možete pokušati osvojiti 7 dana ljetovanja za dvije osobe u Sheratonu Dubrovnik.

PR PR (Foto: PR)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju