Zahvaljujući slavnim roditeljima u djecu Victorije i Davida Beckhama kamere su uperene od najranijeg djetinjstva. S obzirom na to da odrastaju pred očima javnosti, mnogima se čini da su još uvijek mališani rumenih obraza, no istina je drugačija – itekako su odrasli.

Ne čudi stoga što su se mnogi iznenadili kad su ovoga vikenda na predstavljanju nove kolekcije Victorije Beckham za jesen/zimu 2020. godine, a u sklopu londonskog Tjedna mode u prvom redu ugledali djecu britanske dizajnerice i bivšeg nogometnog asa.

Slika nije dostupna Victoria Beckham: Lažna haljina koja može sakriti trbuščić, ali i "progutati" figuru

Svojim zrelijim izgledom posebno je iznenadio 17. godišnji Romeo, koji je za ovu prigodu nosio bijele hlače sparene s bijelom majicom i jaknom upečatljiva uzorka, a izdanje zaokružio dioptrijskim naočalama predimenzioniranih okvira te s nekoliko upadljivih komada nakita.

Romeo je već u ozbiljnoj vezi s manekenkom Mijom Regen, a pohađa Wetherby Prepatory School u Londonu.

U pravog momčića transformirao se i Cruz, koji će za koji dan navršiti 15 godina. Ako je suditi prema videima koje njegovi roditelji i braća objavljuju na društvenim mrežama, Cruz je vrstan pjevač. Iz prvog reda spremno je pozirao u ležernom izdanju kojem je dominirao Diorov šareni džemper.

Porasla je i miljenica obitelji – najmlađa kći Harper Seven, koja se nije odvajala od svojega oca. Harper će u srpnju napuniti devet godina, a na reviji je nosila haljinu egzotičnog uzorka s potpisom vlastite mame.

Victoria Beckham predstavila kolekciju za proljeće/ljeto 2020. na Londonskom tjednu mode - 7 20 novih haljina Victorije Beckham koje bismo rado imale u ormaru

U prvom redu londonskog Tjedna mode jedino nije bio najstariji sin Beckhamovih – Brookyln, koji ima ima 20 godina, hoda s pet godina starijom glumicom Nicolom Peltz, živi u New Yorku te se profesionalno bavi fotografiranjem.

U našoj fotogaleriji provjerite koliko su zapravo narasli klinci Victorije Beckham i Davida Beckhama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju