Na Londonskom tjednu mode novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2020. godine predstavila je Victoria Beckham. Dizajnerica je pokazala pregršt novih modela vrlo nosivih haljina.

Galerija Victoria Beckham predstavila kolekciju za proljeće/ljeto 2020. na Londonskom tjednu mode - 7 Victoria Beckham predstavilia kolekciju za proljeće/ljeto 2020. na Londonskom tjednu mode - 5 Victoria Beckham predstavila kolekciju za proljeće/ljeto 2020. na Londonskom tjednu mode - 2 +4 Victoria Beckham predstavila kolekciju za proljeće/ljeto 2020. na Londonskom tjednu mode  

U svom dizajnerskom radu Victoria Beckham uvijek pazi na praktičnost i nosivost odjevnih komada, a drukčije nije bilo ni kada je stvarala kolekciju za iduće proljeće/ljeto. U kolekciji prevladavaju haljine koje privlače svojim jednostavnim dizajnom i nosivošću u raznim prigodama.

Victoria je naglasak stavila na lepršave modele koje mogu nositi žene različitih konfekcijskih veličina, a ponudila je i lijep izbor boja i uzoraka, poput zelene, ljubičaste, smeđe, bež, žute i nezaobilazne crne te cvjetnog dezena i prugica. Poseban šarm kreacijama daju volani te ukrasi u obliku cvijeta smješteni u predjelu vrata. Za sezonu proljeće/ljeto 2020. Victoria Beckham pripremila je isključivo dugačke haljine, kakva i sama uvijek nosi.

Victoria Beckham predstavila kolekciju za proljeće/ljeto 2020. na Londonskom tjednu mode - 3 Victoria Beckham dizajnirala je haljine koje privlače svojim jednostavnim dizajnom i nosivošću u raznim prigodama (Foto: AFP)

Victoria Beckham Victoria Beckham: Povratak cipela koje smo prvo obožavali, a onda im se smijali

Victoria Beckham Izbjegavamo ih: Victoria Beckham u hlačama koje ne vole ljeto

S londonskog Tjedna mode izdvojili smo 20 novih haljina Victorije Beckham koje si možda ne možemo priuštiti, ali možemo maštati da (barem) jednu imamo u ormaru.

Pogledajte i 13 haljina za vjenčane kume koje laskaju svakom stasu:

13 haljina za vjenčane kume koje laskaju svakom stasu Nakon mladenkine vjenčanice, haljina vjenčane kume privlači najviše pažnje Haljine za vjenčane kume iz novih kolekcija - 13 Haljine za vjenčane kume iz novih kolekcija - 10 +10 Haljine za vjenčane kume iz novih kolekcija - 5
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju