Nakon blagdana Svih svetih i "službeno" će početi odbrojavanje dana do Božića. Blagdanski duh nas obuzima i rade se planovi za ukrašavanje doma, a police trgovina već su pune raznoraznih ukrasa kojima ćemo ovoga Božića ukrasiti naše stanove i kuće.

Galerija Ovoga Božića ukrasite dom i mini borićem - 8 Ovoga Božića ukrasite dom i mini borićem - 10 Ovoga Božića ukrasite dom i mini borićem - 7 +7 Ovoga Božića ukrasite dom i mini borićem

Blagdansko ozračje u domu stvaramo onako kako mi želimo i kako najviše volimo, no uvijek postoje i neki trendovi koji su naročito popularni.

Ovoga Božića ukrasite dom i mini borićem - 2 Za još jedan bor, kada je tako malen, uvijek će se naći mjesta (Foto: Living4media)

Trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića - 10 Bliži se, bliži: Najljepši trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića

Jedan od trendova koji će vladati ovoga Božića jesu mini borići koji će svakom prostoru dati dašak šarma i topline. Uglavnom je riječ o umjetnim borićima koji se mogu kupiti već ukrašeni, a možete im dodati i dekoracije po vlastitom ukusu i želji.

12 ideja zbog kojih ćete božićne lampice željeti staviti i ranije nego inače Ideje za ukrašavanje doma s lampicama - 11 Ideje za ukrašavanje doma s lampicama - 6 Ideje za ukrašavanje doma s lampicama - 7 +9 Ideje za ukrašavanje doma s lampicama - 2

Šarena božićna drvca - 10 12 šarenih božićnih jelki zbog kojih ćete zaboraviti na jednobojna drvca

Majušni borić može biti lijepa dekoracija na stolu, možete ga staviti u dječju sobu ili gdje god želite. Uz veliko božićno drvce kao centralni ukras doma, minijaturno drvce bit će slatki dodatak koji će oduševiti i ukućane i goste. Za još jedan bor, kada je tako malen, uvijek će se naći mjesta.

Ovoga Božića ukrasite dom i mini borićem - 6 Mini borić svakom će prostoru dati dašak šarma i topline (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju