Štorije o' Adventa zajednički je naziv za sva događanja u kojima će u blagdanskom periodu uživati Splićani i njihovi gosti.

Galerija Advent u Sisku Advent na riječkoj Gradini Advent na riječkoj Gradini +15 Advent na riječkoj Gradini

Građane i posjetitelje očekuju brojni glazbeni programi, bogata gastronomska ponuda, zabavni programi za najmlađe, klizalište i brojna druga iznenađenja.

Program prilagođen svim uzrastima i ukusima odvijat će se na Prokurativama, Šperunu i Mertojaku, uz dvije lokacije u privatnoj organizaciji, na Starom placu i Perivoju.

Bez imalo sumnje, Split je destinacija do koje će tijekom slavljeničkog prosinca potegnuti ljudi iz drugih krajeva.

Adventski ugođaj u Splitu Adventski ugođaj u Splitu (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

I nije Split jedini. Diljem zemlje gradovi su odjenuli blagdansko ruho. Tisuće lampica svijetle na ulicama gradova od Šibenika preko Karlovca do Čakovca i Slavonskog Broda. Riječka Gradina izgleda veličanstveno.

Advent na riječkoj Gradini Advent na riječkoj Gradini (Foto: Goran Kovacic/Pixsell)

Ako biste adventsko razdoblje rado iskoristili za putovanje po Hrvatskoj, vrijeme je da zavirite u našu galeriju.

Velika fotogalerija: Pogledajte kako ove godine izgleda Advent u Zagrebu Počeo je još jedan Advent u Zagrebu, a traje do 7. siječnja - 22 Počeo je još jedan Advent u Zagrebu, a traje do 7. siječnja - 21 Počeo je još jedan Advent u Zagrebu, a traje do 7. siječnja - 20 +24 Počeo je još jedan Advent u Zagrebu, a traje do 7. siječnja - 19

Tamo vas čekaju prizori iz nekih od gradova diljem zemlje koji će vas dočekati raširenih ruku, ukrašeni najljepšim božićnim ukrasima.

Advent u Slavonskom Brodu Advent u Slavonskom Brodu (Foto: Ivica Galovic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju