Julia Stiles nedavno je rodila svoje prvo dijete, te se vrlo brzo našla na meti kritičara koji propituju njezinu sposobnost da bude majka

Julia Stiles izazvala je mnogo neželjenog interesa prošloga tjedna kada je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju sebe i svojeg sinčića Strummera Newcomba Cooka u klokanici.

Uz fotografiju je napisala: Nisam nosila ruksak od osnovne škole, a sada imam i prednjak, dok je upotrebom hastaga dala do znanja da koristi proizvode brenda Baby Tula i Ju Ju be.

Američka glumica rodila je svoje prvo dijete u studenom ove godine, te se odmah našla na meti kritičara.

Kako to držiš bebu?, zavapili su mnogi korisnici na ovoj društvenoj mreži. Nogice bi trebale biti provučene kroz rupe, a glavica bi trebala biti podignuta iznad ruba klokanice. Ovako će se ugušiti.

 

A post shared by Stiley Jay (@missjuliastiles) on


Upute o korištenju klokanice uistinu savjetuju da ništa na blokira dotok zraka bebi, odnosno da glavica bude u potpunosti vidljiva. No komentari su postali toliko oštri, da se o cijeloj situaciji morala očitovati i 36 godina stara mama.

Rečeno mi je kako u prethodnoj fotografiji ne držim bebu na pravilan način. Wow, nisam to očekivala. Ono što je trebao biti poklič proizvodima koje volim, pretvorilo se u poziv da se komentira moja beba i sposobnost da budem majka. No to je internet, biljka mesožderka iz filma Mala trgovina užasa.

Pokušavala sam sakriti što je moguće više sinovog lika, uključujući i njegove nožice. Ova fotografija je snimljena kod kuće, i ovo nije način na koji ga inače nosim. Svejedno, hvala na brizi.

 

A post shared by Stiley Jay (@missjuliastiles) on


No isto tako Instagrameri: umjesto pisanja zajedljivih komentara o petotjednoj bebi, radije zaplešite po svojoj dnevnoj sobi uz zvukove grupe Clash. To je mnogo zabavnije,
zaključila je Julia Stiles uz fotografiju ovog britanskog benda.

Širenje negativnosti na društvenim mrežama je uistinu besmisleno. Umjesto toga, poslušajmo njezin savjet. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju