Ne morate potrošiti puno novca da biste dom transformirali u udobnu jesensku oazu. Za ukrašavanje vam treba tek malo mašte i pokoja svježa jabuka.

Galerija

Ovo ukusno voće vrlo je fleksibilan dodatak domu. Osim što s njime možete napraviti niz ukusnih i mirisnih slastica, bit će i vrlo korisni u procesu uređivanja kuhinje, blagovaonice, dnevne sobe, pa čak i balkona ili terase.

Svježe jabuke stavite na kakav ukrasni tanjur, u vazu ili atraktivnu kanticu i postavite na sredinu stola kao središnji aranžman. Ne samo da ćete tako uljepšati svoj blagovaonski stol, već ćete i imati svježe voće nadohvat ruke te nadahnuti ukućane da posegnu za tim zdravim plodovima.

Svježe jabuke mogu biti sjajan detalj za ukrašavanje doma - 2
Napravite jestivi mobil za blagovaonicu (Foto: Living4media)

Jabuku možete transformirati i u zgodan svijećnjak. Dovoljno je da izdubite svježi plod te u njega stavite malu svjećicu. Izdubljena jabuka može poslužiti i kao mini vaza za poljsko cvijeće, ili se njome poslužite da biste napraviti ukras za kuhinjske ubruse.

Prepolovite jabuku, umočite je u boju te otisnite tako pripremljenu polovicu na papir. Pustite da se osuši pa ovu malu umjetninu stavite u okvir za slike i istaknite na nekom mjestu u domu kojem nedostaje dašak boje.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte što sve možete napraviti sa svježim jabukama u svojem domu.

Svježe jabuke mogu biti sjajan detalj za ukrašavanje doma - 10
Tko gdje sjedi za stolom? Poslužite se jabukama da biste napravili raspored (Foto: Living4media)