Šipak je plod divlje ruže i, iako ga ne krase nježne latice, već tek skormna crvena ovojnica, taj se plod iz prirode itekako može koristiti kao ukras.

Galerija Vjenčić od šipka Ukras sa šipkom Ukras sa šipkom +4 Ukras sa šipkom

Šipak ima brojne dobrobiti za naše zdravlje, a najviše ga konzumiramo u obliku čaja ili marmelada.

Šipak također posjeduje velike količine vitamina C, koje se ne uništavaju procesom kuhanja, što ga čini izvrsnim za pripremu raznih pekmeza, marmelada, vina ili likera.

U svakom slučaju, ako jedete šipak, činite dobro za svoje zdravlje.

Međutim, šipak može biti i lijep ukras u domu. Može biti onaj dodatak koji dom pretvara u pravu jesensu oazu. Potrebno je samo malo vaše želje i volje da pomoću šipka svoju kuću ili stan učinite još ljepšim mjestom za život. Ukras sa šipkom Ukras sa šipkom (Foto: Living4media)

Ako ste u potrazi za idejama, predlažemo da zavirite u našu galeriju gdje vas čeka deset opcija kako ukrasiti dom šipkom.

I maleni stručci divljeg šipka mogu podignuti i najobičnije predmete u domu.

Šipak može biti i dio rustikalnog ukrasa sačinjenog od ostalih jesenskih plodova.

Grančice šipka u kombinaciji s ostalim zelenim ukrasima u vazi od prirodnog materijala mogu biti središni ukras stola.

Ukras sa šipkom Ukras sa šipkom (Foto: Living4media)

Cvijeće uz koje će balkon i tijekom jeseni biti omiljen kutak Jesensko cvijeće na balkonu Jesensko cvijeće na balkonu Jesensko cvijeće na balkonu +2 Jesensko cvijeće na balkonu

U nekoliko koraka do balkona koji će i tijekom jeseni biti omiljeno mjesto za uživanje Uređenje balkona Uređenje balkona Uređenje balkona +6 Uređenje balkona

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju