Svaki stil uređenja dvorišta i okućnice ima svoj šarm i ljepotu, a posebnu čar imaju pomalo divlja dvorišta u kojima nije sve kao po špagi. Takvo je i ovo dvorište koje odiše starinskim šarmom, ima i jezerce i drveni most, a izgleda kao iz neke priče.

Galerija Dvorište kao iz priče ima i malo jezero - 10 Dvorište kao iz priče ima i malo jezero - 5 Dvorište kao iz priče ima i malo jezero - 4 +9 Dvorište kao iz priče ima puno šarma i duše

U tom dvorištu sve je puno raznovrsnog zelenila, bilja i cvijeća, a i nad samu kuću nadvili su se raskošni zeleni grmovi s bijelim cvjetovima. Glavna zvijezda ovog čudesnog vrta nedvojbeno je malo jezero s lopočima i drugim vodenim biljkama, koje ima i mali drveni most, a preko jezera ide i drvena šetnica.

Dvorište kao iz priče ima i malo jezero - 7 Dvorište kao iz priče ima puno šarma i duše (Foto: Living4media)

U svakom kutku dvorišta čekaju šarmantni detalji zbog kojih je ovo mjesto puno duše i nekog posebnog ugođaja. Uz put od kamenih ploča koji vodi do kuće posađena je raskošna lavanda, a središnje mjesto za odmor jest natkrivena terasa u vrtu s pogledom na jezerce.

Dvorište kao iz priče ima i malo jezero - 2 Natkrivena terasa savršeno je mjesto za odmor i uživanje (Foto: Living4media)

Možemo zamisliti koliko je ovdje lijepo provoditi i jutra i večeri, okruženi prirodom, ispod jutarnjeg sunca ili večernjeg zvjezdanog neba – ma što nam više za sreću treba!

Dvorište kao iz priče ima i malo jezero - 12 Dvorište kao iz priče ima i malo jezero (Foto: Living4media)

Marinino dvorište jedno je od najljepših u Đakovu, a terasasti vrt čini ga baš čarobnim Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 14 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 15 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 8 +19 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 12

Očaralo nas je elegantno dvorište koje se najviše diči ružičastim ružama i šimširom Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 7 Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 4 Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 8 +8 Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju