Još su vrtovi Rimskog carstva bili ukrašavani šimširom, gustim zimzelenim grmom koji se često koristi kao živa ograda. U vrijeme baroka, posebice u Francuskoj, počeo se naveliko koristiti, a i danas je glavni ukras mnogih vrtova i dvorište.

Galerija Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 7 Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 4 Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 8 +8 Kao savršen par zelenom grmu šimšira oblikovanom u velike lopte pokazale su se ružičaste ruže

Savršenim odabirom šimšir se pokazao i za elegantno dvorište u kojem je sve uređeno do najsitnijeg detalja. A opet djeluje vrlo opuštajuće i domaći!

Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 9 Kao savršen par zelenom grmu šimšira oblikovanom u velike lopte pokazale su se ružičaste ruže (Foto: Living4media)

Kao savršeni par zelenom grmu oblikovanom u velike lopte pokazale su se romantične ruže ružičaste boje, dok bijele ruže krase ukrasni luk kod terase.

Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 4 Ružičaste ruže kraljice su ovog dvorišta (Foto: Living4media)

U prostranoj okućnici mjesta se našlo i za drvenu terasu na padini, kao i za idiličan kutak za odmor, drvenu klupu iznad koje se širi vinova loza. Kako tek sanjivo izgleda zeleni pokrov u sjeni među drvećem, u koji bi baš bilo slatko zaleći!

Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 6 Zeleni pokrov u sjeni među drvećem izgleda baš sanjivo (Foto: Living4media)

Sve je u ovom dvorištu očaravajuće, no ono se ipak najviše diči ružičastim ružama i impozantnim kuglama šimšira.

Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 5 Bijele ruže na ukrasnom luku (Foto: Living4media)

Osvojila nas je ova kuća s prekrasnim izlazom u dvorište i visilicama od ratana Kuća s prekrasnim izlazom u dvorište - 11 Kuća s prekrasnim izlazom u dvorište - 7 Kuća s prekrasnim izlazom u dvorište - 5 +8 Kuća s prekrasnim izlazom u dvorište - 6

10 stabala koje možete zasaditi i tako uljepšati svoj vrt te pročistiti zrak Jorgovan Crvenolisna šljiva Tulipanovac +7 Jarebika

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju