Dolaskom proljeća počinje sezona balkona i terasa. Kako temperature rastu sve ćemo više vremena provoditi vani i zbog toga osjećamo slatko uzbuđenje. Sunčani, topli dani vrijeme su i kada ponovno "otvaramo" svoje balkone i terase.

Naši balkoni i terase probudili su iz zimskog sna. Iako nam kiša još uvijek pada, ne propuštamo druženje i uživanje na balkonu.

Krenula će sezona cvijeća, zelenila, začinskog bilja, izvadili smo balkonski namještaj i opet uživamo u danima i večerima na našim balkonima i terasama.

A zbog jednog malog balkona pogotovo se veselimo toplijim danima jer izgleda baš poput prave male idile na otvorenom. Ovaj ljupki balkon na kojem se i doručkuje pun je bujnog zelenila i cvijeća, a na policama našlo se mjesta i za začinsko bilje popu timijana posađenog u zgodne rustikalne tegle od terakote.

Među cvijećem primijetili smo i crnu petuniju koja stvara divan kontrast sa šarenim cvijećem. Prostor je iskorišten i za uzgoj povrća pa nam nije promakla cherry rajčica koja tu raste.

Osim cvijeća i zelenila, ljupki mali balkon prepun je i šarma, a može biti sjajna inspiracija za uređenje vlastitog balkona, pa i onog s malo kvadrata.

Tako sladak balkon stana u Crikvenici kojem zelena zavjesa daje poseban šarm Šarmantni zeleni balkon Senke Fučkar iz Crikvenice - 15 Šarmantni zeleni balkon Senke Fučkar iz Crikvenice - 14 Šarmantni zeleni balkon Senke Fučkar iz Crikvenice - 1 +16 Šarmantni zeleni balkon Senke Fučkar iz Crikvenice - 5

Pogledajte maaali balkon stana na Pešćenici pretvoren u oazu začinskog bilja i povrća Ivana Marketin iz Zagreba svoj balkon veličine uredskog stola pretvorila je u malu zelenu oazu - 7 Ivana Marketin iz Zagreba svoj balkon veličine uredskog stola pretvorila je u malu zelenu oazu - 4 Ivana Marketin iz Zagreba na svom majušnom balkonu uzgaja razno začinsko bilje - 4 +18 Ivana Marketin iz Zagreba svoj balkon veličine uredskog stola pretvorila je u malu zelenu oazu - 1

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju