Ožujak je sve bliže, mjesec u kojem počinje proljeće, a s njime i sezona balkona i terasa. Kako temperature rastu sve ćemo više vremena provoditi vani i zbog toga osjećamo slatko uzbuđenje. Sunčani, topli dani vrijeme su i kada ponovno "otvaramo" svoje balkone i terase.

Galerija Mali balkon pun cvijeća i zelenila zbog kojeg jedva čekamo toplije dane - 6 Mali balkon pun cvijeća i zelenila zbog kojeg jedva čekamo toplije dane - 7 Mali balkon pun cvijeća i zelenila zbog kojeg jedva čekamo toplije dane - 2 +3 Mali balkon pun cvijeća i zelenila zbog kojeg jedva čekamo toplije dane

Još malo pa će se i naši balkoni i terase probuditi iz zimskog sna, a oni najhrabriji možda su i ove hladne mjesece provodili u otvorenim dijelovima svojih domova. Krenut će sezona cvijeća, zelenila, začinskog bilja, izvadit ćemo balkonski namještaj i opet uživati u danima i večerima na našim balkonima i terasama.

Mali balkon pun cvijeća i zelenila zbog kojeg jedva čekamo toplije dane - 2 Na balkonu rastu i crne petunije i cherry rajčice (Foto: Living4media)

A zbog jednog malog balkona pogotovo se veselimo toplijim danima jer izgleda baš poput prave male idile na otvorenom. Ovaj ljupki balkon na kojem se i doručkuje pun je bujnog zelenila i cvijeća, a na policama našlo se mjesta i za začinsko bilje popu timijana posađenog u zgodne rustikalne tegle od terakote. Među cvijećem primijetili smo i crnu petuniju koja stvara divan kontrast sa šarenim cvijećem. Prostor je iskorišten i za uzgoj povrća pa nam nije promakla cherry rajčica koja tu raste.

Balkon pretvoren u zatvoreni zimski vrt Stvoren za guštanje: Sofija iz Sesveta balkon je pretvorila u zatvoreni zimski vrt

Stan u Kutini kojem se mnogi dive Deset vaših stanova i kuća koji su u 2021. postali prave zvijezde

Osim cvijeća i zelenila, ljupki mali balkon prepun je i šarma, a može biti sjajna inspiracija za uređenje vlastitog balkona, pa i onog s malo kvadrata.

Mali balkon pun cvijeća i zelenila zbog kojeg jedva čekamo toplije dane - 1 Šarmantni balkon na kojem se i doručkuje pun je bujnog zelenila i cvijeća (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju