Svatko od nas ima neku ideju kako zamišlja svoju savršenu kuhinju, a upravo je kuhinja prostorija kojoj pri uređenju doma posvećujemo izuzetno puno pažnje jer je ona centralno mjesto okupljanja obitelji, u njoj se priprema hrana i objeduje te općenito provodi puno vremena.

Galerija Kuhinja koju bi mnogi željeli kopirati u svom domu - 4 Kuhinja koju bi mnogi željeli kopirati u svom domu - 2 Kuhinja koju bi mnogi željeli kopirati u svom domu - 5 +2 Kuhinja koju bi mnogi željeli kopirati u svom domu

Hoće li naša kuhinja iz snova postati i stvarnost, ovisi, naravno, o financijskim mogućnostima i prostoru u kojem živimo, no svaka kuhinja može se urediti tako da bude baš savršena, bila ona velika ili mala.

Pri osmišljavanju kuhinje uvijek dobro dođe i neka inspiracija s fotografija, a mi smo pronašli jednu kuhinju za koju vjerujemo da će je mnogi poželjeti imati u vlastitom domu.

Kuhinja koju bi mnogi željeli kopirati u svom domu - 3 Cigleni zid prostoru daje dodatnu dozu šarma, kao i predivne zavjese (Foto: Living4media)

Ovako prostrana kuhinja zahtijeva poveći životni prostor, ali mogla bi se i modificirati te u manjim dimenzijama izraditi i u manjem prostoru jer kuhinje rađene po mjeri sve su traženije.

Kuhinja u kombinaciji bijele i svijetlog drva osvaja na prvi pogled, a osvojio nas je i kuhinjski otok, kao i šank stvoren za ispijanje jutarnje kave i doručak. Cigleni zid prostoru daje dodatnu dozu šarma, kao i predivne zavjese sa šarenim cvjetnim uzorkom.

10 kuhinja u obliku slova ''u" koje su na glasu kao najbolje rješenje za svaki dom Kuhinje u obliku slova U - 6 Kuhinje u obliku slova U - 1 Kuhinje u obliku slova U - 2 +6 Kuhinje u obliku slova U - 4

Bijelo-siva kuhinja koja bi se lako mogla opisati savršenom - 5 Je li ovo savršena kuhinja? Ima sve što želimo od kuhinje, a uz to i izlaz u vrt

Dodatni je plus što su kuhinja i blagovaona spojene, čime je stvoren prozračni open space, a otvorenosti prostora pridonose i staklena vrata koja omogućavaju smirujući pogled iz kuhinje na zeleno dvorište.

Kuhinja koju bi mnogi željeli kopirati u svom domu - 1 Kuhinja ima i i šank stvoren za ispijanje jutarnje kave i doručak (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju