Svatko od nas ima neku ideju kako zamišlja svoju savršenu kuhinju, a upravo je kuhinja prostorija kojoj pri uređenju doma posvećujemo izuzetno puno pažnje jer je ona centralno mjesto okupljanja obitelji, u njoj se priprema hrana i objeduje te općenito provodi puno vremena.

Hoće li naša kuhinja iz snova postati i stvarnost, ovisi, naravno, o financijskim mogućnostima i prostoru u kojem živimo, no svaka kuhinja može se urediti tako da bude baš savršena, bila ona velika ili mala.

Pri osmišljavanju kuhinje uvijek dobro dođe i neka inspiracija s fotografija, a mi smo pronašli jednu kuhinju za koju vjerujemo da će je mnogi poželjeti imati u vlastitom domu.

Ovako prostrana kuhinja zahtijeva poveći životni prostor, ali mogla bi se i modificirati te u manjim dimenzijama izraditi i u manjem prostoru jer kuhinje rađene po mjeri sve su traženije.

Kuhinja u kombinaciji bijele i svijetlog drva osvaja na prvi pogled, a osvojio nas je i kuhinjski otok, kao i šank stvoren za ispijanje jutarnje kave i doručak. Cigleni zid prostoru daje dodatnu dozu šarma, kao i predivne zavjese sa šarenim cvjetnim uzorkom.

Slika nije dostupna Je li ovo savršena kuhinja? Ima sve što želimo od kuhinje, a uz to i izlaz u vrt

Dodatni je plus što su kuhinja i blagovaona spojene, čime je stvoren prozračni open space, a otvorenosti prostora pridonose i staklena vrata koja omogućavaju smirujući pogled iz kuhinje na zeleno dvorište.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju