Iako ne trebamo izgovore da ukrasimo naš dom za proljetnu sezonu, Uskrs može biti savršen poticaj da u dom unesemo cvijeće i proljetne boje. Uskrs je i prigoda da prigrlimo jaja, zečeve, piliće i sve druge simbole koje vežemo uz ovaj blagdan.

Galerija Kako vazu pretvoriti u zvijezdu Uskrsa? - 3 Kako vazu pretvoriti u zvijezdu Uskrsa? Kako vazu pretvoriti u zvijezdu Uskrsa? +11 Kako vazu pretvoriti u zvijezdu Uskrsa?

U svakom slučaju, uskrsne dekoracije imaju svoje obožavatelje koji u svom domu žele sve, od proljetnih vijenaca do drvaca ukrašenih jajima.

Iako vam se na prvu možda čini kako dom ukrašen za Uskrs ne može ni približno oduševiti kao dom u vrijeme božićnih blagdana, varate se. Sve što trebate je odvojiti malo vremena i zaroniti u svijet najljepših uskrsnih dekoracija.

Mi smo tu da vam pomognemo. Ovaj put tako što ćemo vam pokazati kakav potencijal imaju vaze u vašem domu. Uz malo truda one mogu postati središnji blagdanski ukras koji će oduševiti vaše ukućane i vaše goste, a 15 dokaza za ovu tvrdnju nalazi se u našoj galeriji.

Postupak ukrašavanja vaze je jednostavan, a na vama je samo da odlučite hoćete li kopirati neku od ideja iz naše galerije ili ćete pustiti maštu na volju.

Bijela jaja Bijele pisanice idealne za ukrašavanje: Kako izbijeliti jaja octom?

Ideje za uskrsne dekoracije u žutoj boji - 1 Žuti Uskrs: Ideje za ukrašavanje u boji koja se slaže i s ljubičastom i plavom

Vaze možete napuniti pisanicama, travom, ukrasnim trakama... Umjesto cvijeća (koje je također opcija) u njih možete staviti grane i ukrasiti ih dekoracijama inspiriranim Uskrsom, a sada je vrijeme da zavirite u galeriju i pronađete opciju koja vam se najviše sviđa.

Kako vazu pretvoriti u zvijezdu Uskrsa? Kako vazu pretvoriti u zvijezdu Uskrsa? (Foto: Living4media)

Kako vazu pretvoriti u zvijezdu Uskrsa? Kako vazu pretvoriti u zvijezdu Uskrsa? (Foto: Living4media)

Kako vazu pretvoriti u zvijezdu Uskrsa? Kako vazu pretvoriti u zvijezdu Uskrsa? (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju