Već dugo neka zaručnička haljina nije izazvala toliko pažnje kao haljina koju je Jennifer Lawrence nosila na proslavi zaruka sa svojim izabranikom Cookeom Maroneyjem.

 

Za ovaj svečani trenutak slavna glumica izabrala je laganu, svilenu haljinu s dubokim V-izrezom sprijeda i straga. Cijela haljina ima blage nabore te nježno leprša oko tijela, a posebno su neodoljivi prozirni rukavi skupljeni na krajevima, što čitavoj kreaciji daje dašak vintage stila.

Za proslavu zaruka Jennifer Lawrence izabrala je haljinu 'kao iz sna' modne kuće L.Wells Bridal

Haljina je djelo brenda L.Wells Bridal, a ovaj model nazvan Juliana dolazi u dvije nijanse, boji kože, kakvu nosu Jennifer Lawrence, i boji bjelokosti. Jedan je od detalja koji se ističu na ovoj romantičnoj i ženstvenoj kreaciji i visoki raspor s lijeve strane te pojas koji naglašava struk.

Uz "sanjivi" stajling za proslavu zaruka intimnom zabavom u vrtu, savršeno su pristajale opuštena punđa i torbica u istom tonu kao haljina brenda Roger Vivier.

Savršena vjenčanica po izboru muškaraca - 7 Kako izgleda savršena vjenčanica po izboru muškaraca?

Svaka mladenka pažljivo će izabrati svoju savršenu vjenčanicu Kao salivena: 7 modela vjenčanica za svaki oblik tijela

Izbor toalete za zaruke 28-godišnjoj oskarovki donio je same pohvale, a neki haljinu opisuju kao da je iz sna. Uz ovakvu prelijepu haljinu za proslavu zaruka preostaje nam jedino reći – kakva li će tek biti vjenčanica!

L. Wells (Juliana Dress), 18.450 kn L. Wells (Juliana Dress), 18.450 kn (Foto: www.modaoperandi.com)

L. Wells (Juliana Dress), 18.450 kn L. Wells (Juliana Dress), 18.450 kn (Foto: www.modaoperandi.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju