Shakiru mnogi s pravom smatraju jednom od najljepših pjevačica na svijetu. Uvijek jednostavna i nasmijana, svijet je prije svega osvojila svojom osobnošću

Pjevačica Shakira u veljači je proslavila 39. rođendan, ali mnogi se slažu da izgleda barem 10 godina mlađe. Gdje god se pojavi, plijenu pažnju svojim zaraznim osmijehom i jednostavnošću i čest je gost na listama najljepših žena svijeta.

Lijepu Kolumbijsku svi poznajemo kao plavušu, ali mnogi ne znaju da je njezina prirodna boja kose tamno smeđa. Ako si ne možete dočarati kako pjevačica izgleda kao brineta, u tome vam može pomoći njezina fotografija nastala kada je imala 15 godina. Fotografija je najbolji dokaz da je Shakirin 3-godišnji sin Milan uistinu mamina slika i prilika.

Pjevačica je na počecima karijere često eksperimentirala s bojom kose, ali oduvijek je bila vjerna tamnim nijansama. Jedno vrijeme čak je bila crnka, a zatim je kosu obojila u vatreno crvenu boju. Tek se 2000. godine odlučila na veliku promjenu i postala plavuša.

Koja boja kose bolje stoji Shakiri?

glasova:

Godinu dana kasnije izdala je svoj prvi album na engleskom 'Laundry Service' na kojem se našao hit 'Whenever, Wherever'. Ta pjesma obilježila je njezino probijanje na svjetsku glazbenu scenu i u narednim godinama Shakira je postala jedna od najvećih glazbenih zvijezda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju