Baš poput glumačkih zvijezda, i rock-zvijezde žive u velikim, raskošnim kućama u kojima se čovjek može lako i izgubiti. Slavni roker Jon Bon Jovi svoju vilu u rodnom New Jerseyju uredio je u stilu raskošnog francuskog dvorca.

Galerija Jon Bon Jovi prodaje svoje imanje u New Jerseyju Jon Bon Jovi prodaje svoje imanje u New Jerseyju - 11 Jon Bon Jovi prodaje svoje imanje u New Jerseyju +11 Jon Bon Jovi prodaje svoje imanje u New Jerseyju uređeno u stilu francuskog dvorca  

Imanje poznato pod imenom High Point Estate projektirao je arhitekt Robert A. M. Stern, a uređenje je završeno 1999. godine. Interijer kuće oslikao je poznati umjetnik Pierre Finkelstein. Jon Bon Jovi svoju je vilu sada odlučio prodati, no cijena nije navedena, već se daje samo na upit.

U glavnom krilu drugog kata Jon Bon Jovijeve kuće nalaze se četiri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom

Glavna kuća prostire se na impresivnih 1600 četvornih metara te ima dvostruki široki ulazni prilaz, a ističu se i ograde od opeke, francuski balkoni, visoki i široki prozori sa svodom, povijesni kovani željeni ukrasi, visoki dimnjaci i bakreni oluci. Kuća ima šest spavaćih soba, a sve se nalaze na drugom katu podijeljenom u dva krila: u glavnom krilu nalaze se četiri sobe, svaka sa svojom kupaonicom, dok se u sporednom krilu za goste i članove osoblja nalaze dvije spavaće sobe, kupaonica i kuhinja.

Jon Bon Jovi prodaje svoje imanje u New Jerseyju - 5 Jon Bon Jovi prodaje svoje imanje u New Jerseyju uređeno u stilu francuskog dvorca (Foto: Profimedia)

U dnevnoj sobi dugačkoj 15 metara i visokoj tri metra nalazi se, između ostalog, ogroman rezbareni mramorni kamin. U sklopu kuće nalazi se i pub The Shoe Inn, koji sadrži dnevnu sobu, stol za biljar i bar uvezen iz Francuske. Ostale luksuznosti uključuju dizalo, kino, teretanu, knjižnicu i grijani bazen.

Vila u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt prodaje se za 56 milijuna dolara - 1 Razgledajte vilu u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt

Jon Bon Jovi nekad i sad - 3 30 godina poslije: Dokaz da je Jon Bon Jovi i dalje najprivlačniji osmijeh rocka

S jedne strane vile pruža se pogled na široko prostranstvo rijeke Navesink, dok s druge strane puca pogled na Atlantski ocean.

Jon Bon Jovi prodaje svoje imanje u New Jerseyju - 2 Jon Bon Jovi prodaje svoje luksuzno imanje u New Jerseyju (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju