Jedna anketa provedena na 2000 ispitanica diljem svijeta otkrila je koji muški potezi i navike nepovratno osvajaju ženska srca. Pronađite ih u nastavku i provjerite ima li istine u rezultatima ankete.

1. Prema svima se odnosi s poštovanjem, bez obzira na to jesu li u pitanju ljudi koje poznaje ili slučajni prolaznici.

2. Pomaže u kućanskim poslovima. Ne dijeli ih na muške ili ženske, nego će se bez problema prihvatiti pranja suđa, čišćenja prašine i slaganja osušenog rublja.

3. Umjesto slanja poruka radije zove. Ugodnije mu je slušati glas partnerice nego tipkati po ekranu.

4. Ne boji se pokazati nježnost u javnosti, čak ni kada je okružen velikim brojem ljudi.

5. Uvijek otvara vrata i pridržava kaput. Čak će najveće feministice priznati da je to samo izraz pristojnosti i dobrog odgoja, a ne stereotipna gesta koja ženu stavlja u podređen položaj.

Slika nije dostupna Hrvati priznali: 10 najvećih tajni koje skrivamo od svojih cura i žena

6. Zaplesat će iako možda ne voli ili ne zna plesati. Neće odbiti sentiš na svadbi zajedničkih prijatelja iako baš i nije John Travolta na plesnom podiju, ali važno mu je da usreći partnericu.

7. Priredit će malo iznenađenje bez velikog povoda. Poruka na frižideru, omiljena čokolada na jastuku, masaža stopala nakon posla.

8. Zanimaju ga hobiji partnerice. Ne ignorira njezine interese, već želi znati više i sudjelovati u njima.

9. Skuhat će joj večeru. Možda se ne razumije u komplicirane kulinarske tehnike, ali ima volju prirediti nešto svojoj dragoj, pa makar to bilo najjednostavnije moguće jelo.

10. Drži se svojih obećanja. Njegova je riječ zakon i nikada neće prekršiti dano obećanje.

Slika nije dostupna Požuda ili ljubav? 15 tvrdnji koje pokazuju da ste našli pravu osobu za sebe

11. Provodi vrijeme s njezinim prijateljicama. Ne izbjegava žensko društvo i rado će se pridružiti babinjaku na koji je pozvan.

12. Spremno sluša njezine probleme. Nije odsutan kada mu partnerica želi povjeriti neki problem, nego je sasluša i da joj savjet.

13. Ne srami se svojih emocija. Većina muškaraca ne želi se odreći svog macho imidža, ali najveći frajeri znaju da pokazivanje ranjivosti neće otjerati ženu, nego će u njoj stvoriti osjećaj povjerenja.

14. Spreman je na kompromis. Možda se ne slaže sa svim odlukama i potezima partnerice, ali shvaća važnost kompromisa i u vezi i pokušat će pronaći rješenje koje će zadovoljiti obje strane.

15. Podupire njezine ciljeve. Ne ismijava ambicije i snove svoje partnerice, nego joj je najveća potpora.

Slika nije dostupna Jeste li i vi jedna od njih? 10 znakova da ste osoba koja voli samu sebe

16. Zna se brinuti sam o sebi. Nema ništa seksepilnije od muškarca koji se savršeno snalazi kada je sam kod kuće i može sve držati pod kontrolom.

17. Iskreno će vam priznati što mu smeta u vezi. Neće to zadržavati u sebi, nego će reagirati na vrijeme jer želi da budete sretni i zadovoljni.

18. Neće bespotrebno spominjati bivše djevojke. Kada su prošle veze tema razgovora, onda će otvoreno razgovarati o tome, ali ne pada mu na pamet svako malo spominjati bivše djevojke ili uspoređivati sadašnju s njima.

19. Upoznat će partnericu sa svojim prijateljima. Važno mu je da ona postane dio njegova društva.

20. U intimnim trenucima partnerici daje prednost. Pazi na njezine želje i potrebe, a upravo je to jedno od najvažnijih pravila Kama sutre.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju