Osobe rođene u listopadu vrlo su romantični, ali i vrlo odgovorni poslovni ljudi. Donosimo sedam zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u listopadu.

 

1. Sportski su nastrojeni
Kao i osobe rođene u rujnu, osobe rođene u listopadu isto su vrlo sportski tipovi. Naime, što je više majka tijekom trudnoće izloženija ljetnim sunčevim zrakama, to će više pogodnosti vitamina D utjecati na njezino još nerođeno dijete. Upravo je jedna od tih pogodnosti rast kostiju i mišića.

2. Njihov je cvijet rođenja neven
Neven je biljka koja može narasti do 60 centimetara i koja je cijenjena zbog svoje ljekovite moći. Tako se neven često koristi za ublažavanje posjekotina, opeklina, rana i čak za ugriz ili ubod insekta.

Osobe rođene u listopadu vrlo su marljive, odlučne i romantične, ali su i poslovno orijentirane

3. Romantični su
Osobe rođene u listopadu vrlo su šarmantne te čine jako dobre romantične partnere. Njima vlada Venera, stoga oni stvaraju sklad te su poznati kao "mirotvorci".

4. Ili su vage ili su škorpioni
Oni koji su rođeni prije 24. listopada po horoskopu su vage. Uravnotežene i društvene osobe, dok su oni rođeni krajem mjeseca škorpioni. Oni su vrlo strastveni, odani, ali i poprilično tvrdoglavi.

5. Poslovno su orijentirani
Marljivi su i odlučni te su vrlo poslovno orijentirani. Kada nešto započnu, to onda moraju i dovršiti.

6. Njihovo su kamenje rođenjs opal i turmalin
Opal se često povezuje sa srećom. No, prema legendi, one koji nose opal, a nisu rođeni u listopadu, snaći će nesreća. Za turmalin se pak smatra kako štiti od loše energije i negativnih misli.

7. Jako dugo žive
Ljudi koji su rođeni između rujna i studenog češće žive i više od 100 godina. No upravo oni koji su rođeni u listopadu imaju najbolje šanse da dožive jako duboku starost.