Ponekad na ulicama hrvatskih gradova možemo vidjeti dvojnike poznatih svjetskih zvijezda, a u ovom slučaju sličnost je uistinu velika

Morali smo dobro protrljati oči kada smo u centru Zagreba primijetili jednu djevojku koja nas je neodoljivo podsjetila na Jessicu Chastain, slavnu holivudsku glumicu.

Lijepa crvenokosa djevojka izgledala je kao mlađa sestra 39-ogodišnje glumice, a neki bi vjerojatno rekli i kako sestra blizanka. Sličnost je očigledna, od boje kose do osmijeha.
Jessica je jedna od najtalentiranijih glumica svoje generacije i iza sebe ima čitav niz sjajnih uloga. Za izvedbe u filmovima “Help” i “Zero Dark Thirty” nominirana je za filmsku nagradu Oscar u kategoriji najbolje sporedne i glavne ženske uloge.

Nije ih osvojila, ali filmski kritičari slažu se da je samo pitanje vremena kada će se i ona dobiti svoj zlatni kipić te tako ući u prestižno društvo oskarovaca.

Pogledajte i hrvatskog Bena Afflecka koji je 2015. izazvao pomutnju u centru Zagreba, a zatim i zagrebačku dvojnicu Victorije Beckham.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju