Katie Holmes bila je gošća na tradicionalnoj gala večeri s humanitarnim karakterom The American Ballet Theatre održanoj u opernoj kući Metropolitan u New Yorku.

Galerija Katie Holmes na gala večeri The American Ballet Theatre Katie Holmes u čipkastim gležnjačama Dolce & Gabbana - 4 Katie Holmes u čipkastim gležnjačama Dolce & Gabbana - 5 +1 Dolce & Gabbana, 3720 kn  

Zgodna glumica odlučila se za cvjetni, proljetni stajling odjenuvši dugačku haljinu sa žuto-zelenim uzorkom ukrašenu decentnim volanima. Na kreaciji koja djeluje vrlo udobno ističe se i detalj u obliku crne kragne i kravate koji je "razbio" bogati cvjetni uzorak.

Katie Holmes nosi gležnjače Dolce & Gabbana s 'peep-toe' dodatkom što ih čini pogodnima i za nošenje ljeti

Haljinu vedrih boja Katie Holmes kombinirala je uz crne gležnjače s čipkastim uzorkom modne kuće Dolce & Gabbana. Riječ je o vrlo ženstvenom modelu s tankom potpeticom od 11,5 centimetara i patentnim zatvaračem sa stražnje strane na predjelu pete. Gležnjače imaju otvor koji decentno otkriva nožni palac, takozvani peep-toe, što ih čini pogodnima i za nošenje ljeti.

Katie Holmes u hlačama zbog kojih zaboravljamo i na omiljene skinny modele - 4 Katie Holmes: Hlače zbog kojih zaboravljamo i na omiljene skinny modele

Dio haljine Katie Holmes izrađen je pomoću 3D printera Katie Holmes: 3D haljina koju je zasjenio dečko lijepe glumice

Stajling je 40-godišnja glumica zaokružila s crnom torbicom ukrašenom crvenim detaljem, decentnom narukvicom i ogrlicom, a i njezin lak na noktima donio je dašak proljeća. Katie ih je nalakirala tako da je jedan nokat u jednoj, a drugi u drugoj nijansi, što je veliki trend ovoga proljeća i ljeta.

Katie Holmes u čipkastim gležnjačama Dolce & Gabbana - 5 Katie Holmes u čipkastim gležnjačama Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

Pogledajte i:

Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Model Eden, Ralph & Russo Model Tribute, Yves Saint Laurent +17 Model Rockstud, Valentino

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju