Kao i mnoge druge holivudske zvijezde, i Katie Holmes dan započinje tjelovježbom. Rezultate vježbanja 40-godišnja glumica pokazala je u crop-topu koji je otkrio njezin vitki struk i ravni trbuh.

Galerija Katie Holmes Katie Holmes u crop-topu i trenirci Katie u širokim hlačama +4 Katie Holmes u (ne)popularnim trapericama

Glumicu Katie Holmes često se može vidjeti na ulicama New Yorka dok odlazi po kavu, pa je tako i utorak snimljena s omiljenim napitkom u ruci. Sudeći prema njezinu outfitu, čini se da se Katie uputila na vježbanje odjevena u sportski crop-top, sivu trenirku i bijele tenisice. Crop-top je otkrio goli trbuh 40-godišnje glumice, a jasno je da Katie vrijedno radi i na trbušnjacima i uskom struku.

Katie Holmes u crop-topu i trenirci Katie Holmes u crop-topu i trenirci (Foto: Profimedia)

Pojava Katie Holmes, koja redovito radi na svojoj dobroj formi, bez sumnje bi i velike ljenjivce potaknula da krenu vježbati. Sportski stajling upotpunila je sa smeđom torbom i tankim lančićima, a upečatljiv je bio i ružičasto-crveni lak na noktima.

Katie Holmes u divnoj haljini talijanskog brenda Missoni - 4 Ni 'š' od šlampavice: Divna haljina za najbolje modno izdanje Katie Holmes do sada

Dio haljine Katie Holmes izrađen je pomoću 3D printera Katie Holmes: 3D haljina koju je zasjenio dečko lijepe glumice

U fotogaleriji pogledajte i neka prijašnja odjevna izdanja Katie Holmes.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju