Katie Holmes poznata je po svojem opuštenom i praktičnom stilu odijevanja, a jedan takav stajling pokazala je i tijekom dolaska u zračnu luku u Los Angelesu. Izabrala je bijele hlače uz koje je možda trebala nositi drugačije donje rublje

Galerija Katie Holmes Katie Holmes u bijelim hlačama na kojima se ocrtava donje rublje - 1 Katie Holmes u bijelim hlačama na kojima se ocrtava donje rublje - 5 +2 Katie Holmes u bijelim hlačama na kojima se ocrtava donje rublje Glumica Katie Holmes snimljena je u zračnoj luci u Los Angelesu, a za let avionom 39-godišnjakinja je izabrala praktičan i udoban stajling.

Kaatie Holmes nosila je bijele traperice na kojima se ocrtavalo donje rublje. Bolje izbor možda bi bile tange ili gaćice bez rubova

Bijele traperice kombinirala je uz sivo-smeđi pulover, košulju, šešir kaki boje, veliku smeđu torbu i natikače s krznom o kojima žene imaju podijeljeno mišljenje, pa se jednima ovaj neobičan trend jako sviđa, dok druge natikače s krznom nikada ne bi obule na noge.

Na Katie je bila primjetna još jedna sitnica – donje rublje koje se ocrtavalo na bijelim trapericama. Uz ovakve "osjetljive" hlače možda bi bolji izbor bile tange ili gaćice bez rubova koje se ne bi nazirale na uskom modelu traperica. Pročitajte i 3 vrste gaćica koje "brišu" mane na tijelu.
Katie Holmes u bijelim hlačama na kojima se ocrtava donje rublje - 2 Katie Holmes u bijelim hlačama na kojima se ocrtava donje rublje (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju