Ispijanje kave odavno je prestala biti rutina, sada je dio našeg modernog lifestylea i urbanog identiteta.

Važno nam je kakvu kavu pijemo, kako je ona pripremljena, gdje ju i s kime ispijamo, uživamo u okusu i eksperimentiranju, naše rituale dovodimo do uzvišenja. Okusi i mirisi često su najsnažniji aktivatori naših emocija. Od uspomena, društvenih i osamljenih momenata, miris i okus kave mnogima se zacementirao kao nepromjenjiva podloga svakodnevnom životu. Ipak, najvažnija nam je ona prva jutarnja kava koju pijemo u vlastita četiri zida ili ona popodnevna blaža s puno mlijeka. Za razliku od turske ili instant kave, uz najnoviji Philips 5400 aparat za kavu uživajte u punoći okusa pravog zrna i mirisu kave baš onakve kakvu volite.

Nepromijenjen okus kave sa svakom šalicom uz keramičke mlince

Philips 5400 aparat za kavu koristi 100% keramičke noževe mlinca koji se mogu prilagoditi u 12 postavaka za različite razine mljevenosti zrna te ne mijenjaju okus kave za razliku od drugih aparata koji koriste metalni mlinac. Grijanjem tog metala, kava se prži i to joj mijenja okus s vremenom. Kod Philip 5400 aparata okus kave isti je na prvoj kao i na dvadesettisućitoj šalici.

PR PR (Foto: PR)

LatteGo – inovativni sustav za mliječnu pjenu

Philips 5400 aparat za kavu postaje vaš kućni barista uz LatteGO - inovativni sustav za mliječnu kremastu pjenu. Sastoji se od samo dva dijela i nema cijevi. To ga čini jednostavnim za korištenje i može se oprati pod vodom za samo 15 sekundi. Sustav za mlijeko LatteGo osigurava najveću praktičnost. Pritiskom na tipku uživajte u baršunastim, kremastim specijalitetima od kave kao što su latte macchiatto i cappuccino.

Atraktivan dizajn i lako održavanje

Dizajnom se savršeno uklapa u svaku modernu kuhinju, a svojim personaliziranim opcijama, intuitivnim zaslonom i jednostavnim rukovanjem možete birati preferirani intenzitet i duljinu kave kako bi vaša šalica kave uvijek bila savršena. Dizajn ovog najnovijeg Philips 5400 aparata za kavu potpuno je po mjeri modernog čovjeka i poput perilice suđa postaje standard u svakoj modernoj kuhinji. Zahvaljujući odvojivoj jedinici za kuhanje i integriranoj tehnologiji AquaClean lako ga je održavati i čistiti.

Uživajte u prednostima potpuno automatskog Philips 5400 aparata za kavu, šalicu za šalicom, bez otpada, osim onog prirodnog, što ga čini ekološki održivim. Koristite zrna iz cijelog svijeta, eksperimentirajte s okusima, mirisima, načinima pripreme, cijeli svijet moderne gastronomije i uživanja u životu sada se nalazi pred vama, u vašoj kuhinji. Više o Philips aparatima za kavu potražite ovdje.

PR PR (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju