Jordanska kraljevska obitelj ovog se vikenda okupila na svadbi na vjenčanju kćeri jordanskog kralja Abdulaha i kraljice Ranije.

Galerija Princeza Iman Kći kraljice Ranije nosila je vjenčanicu modne kuće Dior Kraljica Rania i princeza Iman +6 Kraljevsko vjenčanje u Jordanu

Princeza Iman, najstarija kći jordanskoga kraljevskog para, imala je vjenčanje dostojno princeze. Sudbonosno da grčkom poduzetniku Jameelu Alexanderu Thermiotisu izrekla je odjevena u elegantnu bijelu haljinu s dugim šlepom i dijamantnom tijarom.

Haljina s povišenim ovratnikom i detaljima od čipke na gornjem dijelu i rubovima rukava rad je modne kuće Dior. Mladenka je nosila i dugi veo od tila koji je na mjestu držala tijara. Vjenčanica koja će se svidjeti damama koje vole jednostavnost u gornjem dijelu prati liniju tijela, dok se donji dio blago širi u A-kroj.

Kada je u pitanju šminka, odlučila se za nježan i prirodan make-up.

Kći kraljice Ranije nosila je vjenčanicu modne kuće Dior Kći kraljice Ranije nosila je vjenčanicu modne kuće Dior (Foto: Profimedia)

Princezu je kroz vrtove palače dopratio prijestolonasljednik i njezin stariji brat Hussein.

Jedan dio ceremonije, onaj u kojem su mladenci razmijenili prstenje, potpisali vjenčani dokument ispred monarha te pročitali stih iz Kurana, izravno se prenosio na televiziji.

Dio vjenčanja izravno se prenosio na televiziji Dio vjenčanja izravno se prenosio na televiziji (Foto: Profimedia)

Ceremoniji su prethodile opsežne pripreme te generalna proba vjenčanja, a uoči velikog dana posebno emotivan govor održala je kraljica Rania.

Haljina od 20 eura iz H&M-a stvorena je za proljetna vjenčanja i druge svečanosti Ružičasta haljina iz H&M-a - 3 Ružičasta haljina iz H&M-a - 4 Ružičasta haljina iz H&M-a - 5 +1 Ružičasta haljina iz H&M-a - 1

Svaka majka zna da joj kći nakon nekog vremena postane kao prijateljica. Tako da je teško znati da ona neće biti uz mene svaki put. Ali Iman je brzo odrasla i postala je prekrasna nevjesta, rekla je, između ostalog, kraljica, koja je na vjenčanje stigla u blijedoružičastoj dugoj plisiranoj haljini sa zvonolikim kratkim rukavima.

Kraljica Rania i princeza Iman Kraljica Rania i princeza Iman (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju