Keanu Reeves i njegova djevojka umjetnica Alexandra Grant bili su gosti na humanitarnoj gala večeri upriličenoj u Muzeju suvremene umjetnosti u Los Angelesu. Riječ je o tradicionalnom godišnjem događanju u čast jedinom muzeju kojeg su osnovali isključivo umjetnici posvećenom prikupljanju i izlaganju suvremene umjetnosti.

Galerija Keanu Reeves i Alexandra Grant na gala večeri u Muzeju suvremene umjetnosti u Los Angelesu - 4 Keanu Reeves i Alexandra Grant na gala večeri u Muzeju suvremene umjetnosti u Los Angelesu - 6 Keanu Reeves i Alexandra Grant na gala večeri u Muzeju suvremene umjetnosti u Los Angelesu - 5 +2 Alexandra Grant nosi svjetlucave srebrne balerinke s tankim ravnim đonom

Kako i priliči svečanosti prigode, Keanu Reeves odabrao je klasično crno odijelo uz koje je nosio bijelu košulju i crnu kravatu s dijagonalnim bijelim linijama. Na crveni tepih glumac je došao držeči za ruku svoju djevojku Alexandru Grant koja je izgledala sjajno u večernjoj haljini crvene boje s izrezima u gornjem dijelu te kroja koji prianja uz tijelo, dok se u donjem dijelu širi.

Keanu Reeves i Alexandra Grant na gala večeri u Muzeju suvremene umjetnosti u Los Angelesu - 5 Alexandra Grant uz večernju haljinu nosi ravne balerinke (Foto: Profimedia)

Bolja polovica netipičnog holivudskog para, kako često opisuju Keanua Reevesa i Alexandru Grant, odlučila se i za netipične obuću koja se obično ne viđa na crvenom tepihu. Umjesto visokih potpetica, vizualna umjetnica nosila je svjetlucave srebrne balerinke s tankim ravnim đonom. Još malo glamura stajlingu Alexandra je dodala s malom zlatnom torbicom s prošivima i kratkim lancem modne kuće Chanel.

Slika nije dostupna Keanu Reeves: Pet životnih lekcija dobrog duha Hollywooda o kojima vrijedi razmisliti

Alexandra Grant i Keanu Reeves na večeri Losanđeleskog muzeja umjetnosti "Nisu dobar par, ona je prestara": Slavni muškarci koji nisu postali holivudski klišej

Slavni par na crvenom tepihu razmijenio je i nekoliko nježnih pogleda i osmijeha te tako još jednom osvojio simpatije javnosti.

Keanu Reeves i Alexandra Grant na gala večeri u Muzeju suvremene umjetnosti u Los Angelesu - 1 Keanu Reeves i Alexandra Grant razmijenili su nekoliko nježnih pogleda i osmijeha (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju