Obožavatelje rock benda Dogstar i Keanua Reevesa oduševit će vijest da popularni kanadski glumac i glazbenik dolazi u Hrvatsku. Strastveni rokeri pridružit će se impresivnom programu INmusic festivala, koji će dodatno zagrijati vruću lipanjsku atmosferu sljedeće godine.

Dogstar je rođen sad već davne 1991., kad se grupa prijatelja okupila u garaži u južnoj Kaliforniji kako bi se dobro zabavili i, kako su sami rekli, stvarali malo buke. Domrose, Mailhouse i Reeves nisu ni slutili da će postati pravi umjetnici za čije se nastupe uvijek traži karta više.

Već su 1995. nastupili su kao predgrupa Bon Joviju u Australiji i Novom Zelandu te se pojavili na najavi koncerata s Davidom Bowiejem.

Nakon velike pauze u zajedničkom stvaranju bend se ponovno vratio ove godine, i to s novim albumom naziva Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees, koji su izbacili u studenom.

Tijekom 2024. Dogstar će krenuti preko Velike Bare i u Europu sa svojim novim albumom, ali i starim hitovima koji će ih vratiti u vrijeme kad su žarili i pali u skromnoj garaži.

Osim Dogstara, na zagrebačkom Jarunu čut će se hitovi The Smashing Pumpkinsa, The Nationala, Hoziera, Paola Nutinija, Viagra Boysa i mnogih drugih, a uzbuđenje je već na samom vrhuncu.
Dogstar Dogstar, 1996. (Foto: Profimedia)

Sting Sting ponovno stiže u Hrvatsku, u svibnju će održati koncert u Areni Zagreb

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju