Kada želite osvježiti svoj izgled, jedan od najlakših načina da se to učini jest promjena boje kose. Ako žudite za promjenom, ali ni sami ne znate u kojem smjeru krenuti, možda možete razmisliti o nekom od velikih trendova u svijetu bojenja kose u 2021. godini.

Nijanse koje će biti posebno popularne stručnjaci dijele u dvije velike skupine. Prvu čine lude, odvažne boje, a drugu klasičnije nijanse zahvaljujući kojima ćete pomoću minimalne promjene dobiti lijepi, osvježeni izgled.

Iz ove druge skupine mi smo izdvojili boju koja će se posebno svidjeti brinetama željnima promjene koja ipak neće biti previše šokantna. Radi se o trendu naziva keks brineta.

Slika nije dostupna "Prerasli" bob: Popularna verzija omiljene frizure koja će se svidjeti neodlučnima

O kakvoj je točno nijansi riječ? Prema riječima stručnjaka, radi se o lijepim, mekanim tonovima keksa i karamele. Veći naglasak stavlja se na hladnije tonove koji su tu da "utišaju" toplinu a da kosa ne izgubi dubinu. Poanta je u zadržavanju bogatstva brinete, ali s hladnijom bazom.

Slika nije dostupna Za svačiji ukus: Sedam frizura kojima žene u tridesetima daju prednost

Vaš frizer je taj koji će vam pomoći u odabiru palete boja koja vam najviše odgovara. Naime, kod keks brineta koriste se najmanje dvije nijanse smeđe boje kako bi se postigao željeni izgled.

Kako izgledaju keks brinete, pogledajte u nastavku. S nekom od ovih fotografija možda ćete i sami uskoro ušetati u frizerski salon i napraviti promjenu idealnu za nadolazeće razdoblje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju