Kim Kardashian doputovala je u Pariz sa svojom obitelji kako bi sudjelovala na Tjednu mode koji se upravo održava u glavnom gradu Francuske

Pariz mnogi nazivaju 'glavnim gradom elegancije', a Parižanke najbolje odjevenim ženama na svijetu. Upravo one s nevjerojatnom lakoćom kombiniraju ležerne i sofisticirane odjevne komade, a sve to uvijek rezultira sjajnim 'chic' izdanjima kojima se svi divimo.

Drugačiji odjevni stil u Parizu je demonstrirala Kim Kardashian. Reality zvijezda odjenula je potpuno prozirnu suknja koju je kombinirala s crnim topom, prozirnom jaknom brenda SACAI i štiklama Manola Blahnika.

Njezina kombinacija zapravo je u skladu s trendom prozirnih odjevnih komada, a upravo su prozirne proteklih mjeseci na svojim revijama prikazali brojni dizajneri. To ipak nije spriječilo dežurne kritičare da ovom izdanju Kim Kardashian daju negativnu ocjenu, a njihovo obrazloženje za modnu jedinicu je jednostavno – ovakva suknja nije primjeren odjevni komad za šetnju prijestolnicom elegancije.

Pogledajte 7 trikova besprijekornog izgleda koje smo naučili od Francuskinja.

Sviđa li vam se trend prozirnih odjevnih komada?

glasova:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju