Kim Kardashian uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima, a pogotovo na svečanom tepihu Met Gale. Ni ova godina nije bila iznimka.

Galerija Kim Kardashian u haljini Johna Galliana na Met Gali 2024. - 1 Kim Kardashian u haljini Johna Galliana na Met Gali 2024. - 6 Kim Kardashian u haljini Johna Galliana na Met Gali 2024. - 5 +2 Kim Kardashian u haljini Johna Galliana na Met Gali 2024. - 4

Met Gala je najprestižniji modni događaj u kalendaru, a koji se održava prvog ponedjeljka u svibnju. Gala večera za prikupljanje sredstava kostimografskog instituta pri muzeju Metropolitan na Manhattenu uvijek privuče najveća imena iz svijeta zabave.

"Uspavane ljepotice: Ponovno buđenje mode" bila je tema ovogodišnje izložbe Metropolitan muzeja koja je sinoć i službenog otvorena, a koja preispituje kako tehnologija može udahnuti novi život odjeći koja je prestara i previše krhka za nošenje.

Kim Kardashian u haljini Johna Galliana na Met Gali 2024. - 6 Srebrni korzet stisnuo je struk Kim Kardashian (Foto: Afp)

Garden of Time

Dreskod za uzvanike, pak, bio je "Garden of Time" – nadahnut istoimenom pričom J.G. Ballarda iz 1962. godine, a koji prati utopijski život grofa Axela i njegov supruge ispunjen dokolicom, umjetnošću i ljepotom.

Oni žive u vili s terasom koji gleda na vrt kristalnog cvijeća s prozirnim lišćem i staklenim stabljikama.

Ne čudi stoga što je cvijeće bio učestali motiv na svečanom tepihu Met Gale ove godine, a koji je u svoje izdanje uklopila i Kim Kardashian.

Kim Kardashian u haljini Johna Galliana na Met Gali 2024. - 3 Kim Kardashian nosila je kreaciju Johna Galliana (Foto: Afp)

S potpisom Johna Galliana

Stalna gošća Met Gale ove godine povjerenje je povjerila Johnu Gallianu. Kreativni direktor Maison Margiele za nju je osmislio osebujnu kreaciju u srebrnoj boji osmišljenu da naglasi figuru u obliku pješčanog sata.

Kim Kardashian nosila je korzet cvjetnog uzroka i prozirnu suknu ukrašenu metalnim cvjetovima, a ispod kojeg su provirivale srebrne štikle. Preko ramena nosila je sivi bolero-kardigan koji je izdanju dao dašak nehajnog seksepila.

Najviše pažnje u cijelom izdanju privlačio je upravo cvjetni korzet koji je toliko stisnuo figuru reality zvijezde i poduzetnice da je teško zamisliti kako je u njemu mogla disati ili jesti.

Poznate dame koje su za Met Galu odabrale malo drugačiju obuću i izgledale super Bijele balerinke za Met Galu Irine Shayk Janelle Monáe u kreaciji i platformama Thoma Browna na Met Gali Anitta u platformama Marca Jacobsa na Met Gali +4 Paris Hilton u platformama Marca Jacobsa na Met Gali

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju