Kome se to zvijezde smiješe u 2023. godini? Pročitajte u velikom ljubavnom horoskopu koji će znak napokon pronaći svoju srodnu dušu, zaručiti se, pa čak i udati.

 

OVAN

Kada je u pitanju ljubavni život, osobe rođene u znaku ovna osjećat će se kao da su na sedmom nebu. Ljubav će cvasti, bit ćete vjerni svojem partneru i uzbuđeni što ćete s njime provesti svoj život. Postoji velika šansa da ćete se ove godine zaručiti, a možda i izgovoriti sudbonosno da. Ako ste slobodni, između travnja i kolovoza dobit ćete priliku upoznati nekog posebnog tko će postati važna osoba u vašem životu.

Neki pripadnici ovoga znaka će htjeti provesti kvalitativno vrijeme sa svojim partnerom i raditi na poboljšanju svoje veze. Važno je da upoznate sebe, svoje želje, ali i granice. Ako vas netko koči ili vam postaje prepreka na putu prema ljubavnoj sreći, vrijeme je da ga se oslobodite. Dopustite sami sebi da rastete, mijenjate se i poboljšavate na svim poljima.

Cijeli godišnji horoskop za 2023. godinu za znak ovna pronađite ovdje.

BIK

Kada je u pitanju ljubav, slušajte vlastite instinkte. Imate ćete mnogo prilika na ljubavnom području – birajte mudro. Potencijalni ljubavnici i partneri ove će godine tražiti od vas da poduzmete odvažne korake, pa pristanite samo na ono s čime se zaista slažete. Postavite svoje granice. Budite jasni i precizni u izražavanju vlastitih želja u spavaćoj sobi i izvan nje.

Mnogi pripadnici ovoga znaka mogli bi u 2023. godini otkriti da zapravo uopće ne žele vezu, ili bar ne žele onakvu tradicionalnu vezu koja je predmet romantičnih filmova, serija i knjiga. Umjesto da se borite protiv promjena koje dolaze, prihvatite ih. Ostvarite odnose otvorenog uma i ne dopustite da vam okolina diktira ono što vam paše. Dajte si vremena da definirate svoje potrebe, očekivanja i želje.

Cijeli godišnji horoskop za 2023. godinu za znak bika pronađite ovdje.

BLIZANCI

Prvo tromjesečje u 2023. godini bit će iznimno harmonično za sve osobe u vezama ili braku. Oslobodit ćete se od svih negativnih misli i scenarija, te uživati u svakom trenutku s voljenom osobom.
Bit će to godina intenzivnog promišljanja o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Neki blizanci će preispitivati svoje odluke na ljubavnom planu i zaključiti da bi svojem bivšem partneru trebali dati drugu šansu.

Drugi će shvatiti da osjećaju 'nešto više' za svojeg poznanika ili dobrog prijatelja. Ovo je godina u kojem bi stari prijatelji mogli postati ljubavnici. U početku biste mogli biti preplavljeni snagom iznenadnih emocija, no onda ćete shvatiti da ste uvijek gajili posebne osjećaje prema „toj“ osobi. Držite flert u tajnosti prije nego što zajednički odlučite hoćete li pokušati upustiti se u ozbiljnu vezu.

Cijeli godišnji horoskop za 2023. godinu za blizance pronađite ovdje.

RAK

Rakovi u skladnim romantičnim vezama i brakovima uživat će u ljubavnom blagostanju većinu godine, a posebno u prvih šest mjeseci. U obitelj bi mogla stići i prinova.

Pod utjecajem Saturna druga će polovica godine biti izazovna za sve one koji već neko vrijeme imaju problema u komuniciranju svojih želja prema partneru. Rakovi često žele izbjeći sukob, no ove godine naučit će da ne trebaju uvijek biti tihi i suzdržani.

Čak i ako osjećate manju frustraciju ili ogromnu količinu ljubavi prema nekome, nećete se ustručavati izraziti svoje emocije. Život je prekratak da biste se skrivali i pazili na svaku izgovorenu riječ. Ovo je godina u kojoj ne morate više pristajati na kompromise. Riskirajte. Rezultati bi vas mogli ugodno iznenaditi.

Cijeli godišnji horoskop za 2023. godinu za rakove pronađite ovdje.

LAV

Želite li uživati u zdravoj vezi, lavovi će ove godine morati naučiti raditi kompromise s partnerom. Nemojte zanemarivati njegove emocije, slušajte ga. Nemojte zaboraviti da male stvari donose najviše zadovoljstva u životu. Dobro razmislite što vam je važno u životu. Kada to shvatite, znat ćete točno što trebate učiniti.

Slobodni lavovi ne žele se skrasiti s bilo kime. I imaju potpuno pravo. Čekajte osobu koja će vas oboriti s nogu. Iako ćete tragati za tom osobom duže vremena, potraga će se isplatiti. Neki će dobiti prilike upoznati svoju srodnu dušu baš ove godine. Drugim slobodnim lavovima bi se ovoga ljeta mogla vratiti osoba iz prošlosti. Dobro razmislite ima li smisla upuštati se u vezu s bivšim.

Cijeli godišnji horoskop za 2023. godinu za lavove pronađite ovdje.

DJEVICA

Pod snažnim utjecajem Venere ljubav će pronaći put do osoba rođenih u znaku djevice ove godine. Sramežljivi pripadnici znaka koji su sami napokon će se odvažiti potražiti ljubav, a oni iskusniji u vezama otkrit će kako pronaći ravnotežu između romantike i poslovnog života.

Srpanj i kolovoz bit će sjajni mjeseci za ozakoniti svoju vezu. Planirat ćete svoje vjenčanje iz snova i uživati u svakome trenu samo ako pobijedite vlastitu nesigurnost. Najveći izazov kod djevica ove godine bit će stati na kraj negativnim glasovima koji vas sputavaju u uživanju.

Da biste privukli ljubav, nježnost, toplinu i suosjećanje u svoj život, važno je ove emocije prvo gajiti prema samima sebi. Vi ste nevjerojatna osoba, vrijedna ljubavi. Budite strpljiviji prema sebi i rezultati neće izostati.

Cijeli godišnji horoskop za 2023. godinu za djevice pronađite ovdje.

VAGA

Vage u postojećim vezama dobro će se zabaviti sa svojim partnerom u ovoj godini. Oni koji žele iskušati neke nove stvari u vezi – primjerice otići na neko zajedničko putovanje – imat će prilike to učiniti u prvoj polovici godine.

Ipak, imajte na umu da ćete morati zaštititi svoje partnerstvo od bezobraznih tračeva. Ignorirajte priče drugih i razgovarajte sa svojim partnerom – iskreno i bez zadrške. Vjerujte svojem srcu, radite na vezi i ona će ne samo opstati, nego procvasti.

Solo pripadnici ovoga znaka u drugom dijelu godine imat će mnogo prilika da promijene svoj romantični status. O vama ovisi hoće li se te prilike pretvoriti u ozbiljnu vezu ili tek neobuzdani flert.

Cijeli godišnji horoskop za 2023. godinu za vage pronađite ovdje.

ŠKORPION

Škorpioni su iznimno praktični znakovi zodijaka, ali svejedno trebaju mnogo ljubavi i pažnje da bi normalno funkcionirali. No to ne znači da ne biste smjeli imati identitet izvan svoje veze. Kako bi vaša veza napredovala, važno je da imate interese izvan partnerstva.

Ne libite se izaći s prijateljima u izlazak bez partnera, upisati neki tečaj ili pronaći drugi produktivan način za provođenje slobodnog vremena. Vrijeme s partnerom će tada postati još uzbudljivije i zanimljivije. Čak i ako ste nedavno prekinuli dugu vezu, vrlo brzo bit ćete u potrazi za novim partnerom. Nemojte srljati u novu vezu bezglavo. Dajte si vremena da se iznova upoznate i otkrijte za čime to zapravo žudite.

Cijeli godišnji horoskop za 2023. godinu za škorpione pronađite ovdje.

STRIJELAC

Poznato je da Strijelci ne žure kada su u pitanju ljubavne veze. Oni vole dobro upoznati nekoga prije nego što mu daju svoje srce. Ipak, ove godine mogli biste iznenaditi sami sebe. Pokazivat ćete manje opreza u odlukama koje se tiču ljubavnog života.

Solo strijelci će od početka godine nalaziti zanimljive osobe za izlaske i zabavu, a poneki bi se mogli i zaručiti u prva tri mjeseca godine. Strijelci u vezama naučit će ove godine da trebaju biti strpljiviji prema sebi i drugima, ali kako kontrolirati svoje emocije.

Tijekom godine često ćete preispitivati svoje odluke te biti nesigurni u ono što budućnost nosi. Imajte na umu da ne možete dati 100 posto od sebe sve dok ne pronađete stabilnost i mir unutar samih sebe.

Cijeli godišnji horoskop za 2023. godinu za strijelce pronađite ovdje.

JARAC

Osobe rođene u znaku jarca očekuju brojni izazovi na ljubavnom planu u 2023. godini. Iako ćete se dobro slagati sa svojim partnerom, osobe u dugim vezama mogu očekivati povremene svađe i nesuglasice.

Do nesuglasica s partnerom bi moglo doći zbog treće osobe kojima neki pripadnici ovoga znaka neće moći odoljeti. Niti jedno koketiranje nije bezopasno i bezazleno. Dobro pripazite kome posvećujete pažnju i kako bi se zbog vaših postupaka mogao osjećati vaš partner.

Ako ste tek ušli u vezu, trebat će vam dosta vremena da spoznate sviđa li vam se nova osoba i je li pravi izbor za vas. Porazgovarajte s partnerom o dozvoljenim obrascima ponašanja kako ne biste nekoga slučajno povrijedili svojim ponašanjem. Neki bi se mogli vratiti svojem bivšem.

Cijeli godišnji horoskop za 2023. godinu za jarce pronađite ovdje.

Godišnji horoskop za 2023. Što čeka vaš znak? Veliki horoskop za 2023. godinu

VODENJAK

Pred vodenjacima su brojni usponi i padovi na ljubavnom planu. Ostanite pribrani i pozitivni. Iako je svađanje sastavni dio svake veze, nemojte dopustiti da vas na nju isprovociraju treće osobe pod krinkom da su zabrinute za vas.

Vaše srce morat će donijeti odluku između želje za intimnošću s jednom posebnom osobom te želje za slobodom da istražite sve što vam samački život pruža. S dolaskom ljeta doći ćete u iskušenje prekinuti postojeću romantičnu vezu. Povedite iskreni razgovor sa svojim partnerom i pronađite zajednički kompromis.

Slobodni vodenjaci i dalje će nastaviti potragom za svojom srodnom dušom. Ona bi se mogla ukazati u drugom dijelu godine.

Cijeli godišnji horoskop za 2023. godinu za vodenjake pronađite ovdje.

RIBE

Osobama u znaku riba smiješi se sreća na ljubavnom planu. Osobe u vezama bit će zaljubljeni do ušiju i provoditi mnogo vremena zajedno čak i kada budu imali zauzet raspored. Da biste se još čvršće povezali s partnerom u prvom dijelu godine isplanirajte zajedničko putovanje. Odlično vam je aspektiran put oko Valentinova.

Nekima će ljubavna veza biti toliko skladna da ćete postati sumnjičavi. Budite prisutni u trenutku, uživajte u lijepim stvarima i ne tražite probleme tamo gdje ih nema. Ne brinite, s vremenom ćete se suočiti i s teškim stvarima. Sada je vrijeme za uživanje.

Ako ste slobodni i tragate za ljubavlju, budite strpljivi. Vaše vrijeme stiže. Dotad se zabavljajte i učite više o svojim željama i potrebama.

Cijeli godišnji horoskop za 2023. godinu za ribe pronađite ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju