U mjesecu smo vaga. Ako u svojoj blizini imate ženu vagu onda mate i pravednu, besprijekornu, društvenu i karizmatičnu ženu koja voli biti okružena prijateljima i obitelji.

Galerija Nishane Nanshe Prada Prada Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 +8 Naomi Campbell Naomi Campbell

Žene vage su i elegantne, ljupke, graciozne i samo svoje, a između ostalog vole lijepu odjeću kao i lijepe parfeme. Ako ćemo vjerovati astrolozima, kada su u pitanju mirisi vage vole jantar i cvjetne note, posebno kada su spojeni u istoj bočici.

U nastavku smo izdvojili deset mirisa po njihovom guštu.

Nishane Nanshe

Ovaj cvjetno-jantarni miris za žene i muškarce u gornjim notama ima sjemenke mrkve, kardamom, yuzu i bergamot, u sredini su ruža, cvjetne note, vodeno voće, Ylang-Ylang i jasmin sambac, dok bazu čine puderaste note, iris, sandalovina, mošus i pačuli. Ooožavatelji mirsa kažu da je jedan od onih u koji ćete se zaljubiti čim ga prvi put pomirišete. Naglašavaju da je posebno divan za hladniji dio godine.

Nishane Nanshe Nishane Nanshe (Foto: Parfumerija TOP.hr)

Prada Prada

Miris Prada Prada na tržištu je već gotovo 20 godina. U gornjim notama mirisa su bergamot, gorka naranča, mimoza i mandarina, u sredin su pačuli, ruža i ružičasti biber, dok bazne note čine benzoin, sandalovina, mošus, labdanum i magune tonke. U gotovo dva desetljeća postojanja miris je skupio poprilično veliku vojsku obožavatelja koji ga opisuju kao bogat, senzualan i prilično moćan miris stvoren za hladni dio godine.

Prada Prada Prada Prada (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Miris je ovo koji je predstavljen 2015. godine. Gornje note čine šafran i jasmin, u sredini su amber i ambra, dok bazu čine smola jele i cedar.

Taj miris njegovi obožavatelji opisuju pridjevima prozračan, mekan, snažan i suptilan u isto vrijeme. Mnogima je postao zaštitni znak.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Naomi Campbell Naomi Campbell

Gornje note ovog mirisa su kokos, breskva, zvjezdasti anis, piment, magnolija, cvijet naranče, mandarina i bergamot, u sredini su heliotrop, cvjetne note, tuberoza, ruža, jasmin i đurđevak, a bazu čine vanilija, karamela, mahune tonke, sandalovina, benzoin, mošus, amber, opopanax i cedar. Mnogim damama je upravo ovaj miris u nekom trenutku života bio zaštitni znak. Opisuju ga kao prekrasnu kompoziciju koja je lijepa, ženstvena i drska.

Naomi Campbell Naomi Campbell Naomi Campbell Naomi Campbell (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Tom Ford Soleil Brûlant

U gornjim notama ovog mirisa su ružičasti papar i bergamot, med i cvijet naranče su u sredini dok bazu čine smola, jantar, olibanum, drvene note, koža i vetiver. Dame koje vole ovaj miris kažu da je kremast i seksi te savršen za noćne izlaske.

Tom Ford Soleil Brûlant Tom Ford Soleil Brûlant (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Atelier Materi Narcisse Taiji

Gornje note ovog mrisa su tuberoza, kruška i đumbir, srednje note su narcis, sijeno i mekinje, dok bazu čine pačuli, mošus i koža. Dame koje vole ovaj miris kažu da je prekrasan, elegantan i vrlo prirodan.

Atelier Materi Narcisse Taiji Atelier Materi Narcisse Taiji (Foto: parfumerija TOP.hr)

Christina Aguilera By Night

Ovaj jantarno-cvjetni miris za žene u gornjim notama ima crvenu jabuku, ananas, mandarinu i freziju, u sredini su heliotrop, cvijet breskve i đurđevak, dok bazu čine vanilija, amber, sandalovina i hrastova mahovina. Iako ga se etiketira kao noćni miris, njegove obožavateljice kažu da se može nositi gdje god i kad god želite.

Christina Aguilera By Night Christina Aguilera By Night (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Elie Saab Girl of Now

Gornje note ovog mirisa su pistacija, kruška i mandarina, u sredini su badem, cvijet naranče i magnolija, dok bazu čine bademovo mlijeko, mahune tonke, Cashmeran i pačuli. Mnoge dame zaljubljene su u ovaj miris za koji kažu da je i tih i glasan te pahuljast i težak u isto vrijeme, sve to najbolji mogući način.

Elie Saab Girl of Now Elie Saab Girl of Now (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Jean Paul Gaultier Classique Eau de Parfum Airlines

Gornje note ovog mirisa su rum i ruža, u sredini su narcis i Vanilla orhideja dok bazu čine mahune tonke, vanilija, amber i sandalovina. Miris je ovo koji je prema riječima obožavateljica kremast i senzualan te izaziva ovisnost od prvog trenutka.

Jean Paul Gaultier Classique Eau de Parfum Airlines Jean Paul Gaultier Classique Eau de Parfum Airlines (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Lancome La vie est belle l'extrait

Ovaj cvjetno-jantarni miris novi je na tržištu. Preplavljen tajanstvenošću, ovaj luksuzni miris utjelovljuje ideju da je svaka prolazna sekunda sreće dragocjena. Snažan, ali nježan duet ruže i blijede perunike, pojačan je dubinom akorda ouda i zarobljen u zlatnoj bočici. Miris je već pronašao put do svojih obožavateljica koje kažu da se radi o prekrasnom, revolucionarnom i snažnom remek djelu.

Lancome La Vie Est Belle lLextrait Lancome La Vie Est Belle lLextrait (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara Red Temptation Winter

U ovoj zimskoj verziji mirisa Red Temptation, naranča unosi dašak voćnih nota, a cvijeće se ističe zahvaljujući drvenastim notama mošusa i jantara. Ovo je profinjen, raskošan i postojan miris na koži.

Zara Red Temptation Winter Zara Red Temptation Winter (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Uh, baš dobri! 10 parfema koje žene najviše vole osjetiti na muškarcu Najbolji muški parfemi po izboru žena - 8 Najbolji muški parfemi po izboru žena - 1 Najbolji muški parfemi po izboru žena - 7 +7 Najbolji muški parfemi po izboru žena - 4

10 puderastih mirisa koji su tako nježni, a traju dugo Parfem Chanel Misia Narciso Rodriguez Poudrée +7 Yves Saint Laurent Libre

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju