Kolinda Grabar Kitarović i u 2024. nastavlja svoja poslovna putovanja, a prva zemlja koju je posjetila u ovoj godini bila je Maroko, država u sjeverozapadnoj Africi. Kolinda je ondje provela tri tjedna, a na svom Instagramu objavila je nekoliko fotografija iz te predivne zemlje.

Ugodan i plodonosan početak nove godine u predivnom Maroku, 'Kraljevini zalaska sunca', kako na arapskom glasi njegovo ime.

Tri tjedna napornog rada, ali i opuštajućih trenutaka u Marrakechu i surovoj ljepoti Atlasa. Hvala dragom prijatelju Khalilu na gostoprimstvu, napisala je Kolinda Grabar-Kitarović uz fotografije na kojima je otkrila djelić svoga putovanja u Maroko.

Na jednoj fotografiji političarka pozira u interijeru orijentalnog stila, odjevena u prekrasnu maksi haljinu ružičaste boje s bijelim šarama. Lepršava kreacija talijanske modne kuće Valentino ima duge rukave i decentan V izrez, a dolazi s dodatkom u stilu šala.

Kolinda Grabar-Kitarović nosi maksi haljinu talijanske modne kuće Valentino Kolinda Grabar-Kitarović nosi maksi haljinu talijanske modne kuće Valentino (Foto: Valentino)

Uz dugačku haljinu širokog kroja Kolinda Grabar-Kitarović stavila je ružičasti remen s prepoznatljivim metalnim logom kuće Valentino, koji je naglasio njezin uski struk te stajling učinio još ljepšim.

Kraljevska haljina Kolinde Grabar-Kitarović koja bivšoj predsjednici tako dobro pristaje Kolinda Grabar-Kitarović na Velikom danu hrvatskog sporta 2023. - 2 Kolinda Grabar-Kitarović na Velikom danu hrvatskog sporta 2023. - 3 Kolinda Grabar-Kitarović na Velikom danu hrvatskog sporta 2023. - 1 +3 Kolinda Grabar-Kitarović u haljini brenda Edeline Lee

Kolinda Grabar-Kitarović: Bivša hrvatska predsjednica kao studentica sa smeđim uvojcima Kolinda Grabar-Kitarović kao brineta i plavuša Kolinda Grabar završila je četvrti razred srednje škole u SAD-u Kolinda Grabar u djetinjstvu +2 Kolinda Grabar-Kitarović nekoć je imala smeđu kosu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju