Lejla Filipović otputovala je u Dubrovnik, gdje uživa u druženju s članovima obitelji. Sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je i jednu od fotografija uslikanih u njezinu rodnom gradu.

Galerija Lejla Filipović Zara, 79,95 eura Mango, 79,99 eura +6 Reserved, 159,99 eura

"Najljepša žena svijeta" samo je jedan od komentara ispod objave na kojoj Lejla pozira u kombinaciji koja nas je podsjetila da je proljeće sve bliže.

Lejla je, naime, odjenula tamnoplavi baloner, omiljeni komad iz proljetne garderobe. Radi se o modnom klasiku koji se uvijek isplati imati u ormaru i koji nikad ne izlazi iz mode.

Iako ljubiteljice klasike posebno vole bež balonere, Lejla je svojom kombinacijom potvrdila da ovaj komad izgleda sjajno i u svakoj drugoj boji. Bez imalo sumnje uskoro će baloneri preplaviti gradske ulice.

Ispod balonera bivša hrvatska misica nosila je prugasti pleteni pulover s podignutim ovratnikom, koji je uparila s plavim trapericama.

Još jedan trendi komad u kombinaciji su i čizme na navlačenje s debljim potplatima u bež boji, koje su popularne već nekoliko sezona.

Lejla Filipović: Hlače koje vizualno produžuju noge, a izgledaju mrak uz štikle i tenisice Lejla Filipović uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima Sisley karirano odijelo Sisley palazzo hlače kariranog uzorka +0 Sisley karirani sako

Kombinacije poput ove, koje su stvorene za prijelazno razdoblje, uskoro ćemo sve više viđati na gradskim ulicama, a ako vam u garderobi još uvijek nestaje baloner kao ključni komad, u galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko modela u raznim bojama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju