Volite li pse, a pogotovo korgije, onda morate upoznati Donuta, trogodišnjeg medenjaka pasmine korgi čije dogodovštine na Instagramu oduševljavaju preko 51.000 pratitelja. Baš kako mu i ime kaže, Donut je sladak poput krafnice, a ima i jednu neodoljivu "manu" – jezik mu stalno viri van.

Korgi Donut živi na Tajvanu sa svojim vlasnicima koji kažu da njihov ljubimac od malena ima isplažen jezik i da mu to nimalo ne smeta u svakodnevnom životu.

A Donut baš uživa u životu i jako voli pozirati za fotografije koje njegovi vlasnici redovito objavljuju na Instagramu te tako uveseljavaju više od 51.000 njegovih pratitelja. Uz spavanje, jelo i igru, Donut ima još jednu omiljenu aktivnost – voli krasti čarape iz košare za prljavo rublje.

Slika nije dostupna Može li slađe? Poslušajte medenog korgija kako neodoljivo zavija dok jede

Slika nije dostupna A joj, premedeni! Napušteni štenac jednorog postao je zvijezda, a osvojit će i vas

Ali vlasnici ovog veselog korgija oprostit će svom mezimcu svaki nestašluk jer oni su zanemarivi u usporedbi s veseljem, ljubavlju i srećom koju im Donut donosi. Mnoge trenutke iz Donutova života objavljuju na njegovom Instagram profilu, pa dosta priče i uživajmo u fotografijama ovog psića slatkog poput krafnice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju