Narwhal, napušteni štenac star deset tjedana, koji je pronađen dok je tumarao ulicama američkog Missourija, srećom je završio u azilu, a onda postao prava zvijezda.

Naime, Narwhal, koji je dobio ime po uzoru na morskog sisavca s jednim rogom, na glavi ima neobičnu izraslinu koja pomalo nalikuje na rog zbog čega ga nazivaju štencem jednorogom.

Dirljiva reklama ima snažnu poruku Dirljiva božićna reklama zbog koje ćete svog psa danas još jače grliti

Svojim izgledom i neodoljivošću očarao je baš sve volontere azila koji ga opisuju kao nešto najčarobnije što su ikad vidjeli. Nakon njih, očarao je i ljude na društvenim mrežama gdje ima status prave zvijezde.

Narwhalu je u azilu napravljen i rendgen koji je pokazao da neobična izraslina na njegovom čelu nema kosti. Iako je zdrav i jako popularan, iz azila su poručili da još nije za posvajanje.

Naime, žele se uvjeriti da mu njegov "rog" neće biti izvor nikakvih problema. Do tada uživat će u svom novom, sretnom i zdravom životu u azilu gdje dobiva golemu količinu pažnje.

No, i on će pomoći azilu jer kao prava rock zvijezda privlači pažnju javnosti pa će sada i drugi psi dobiti dodatnu pomoć.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju