Narwhal, napušteni štenac star deset tjedana, koji je pronađen dok je tumarao ulicama američkog Missourija, srećom je završio u azilu, a onda postao prava zvijezda.

Naime, Narwhal, koji je dobio ime po uzoru na morskog sisavca s jednim rogom, na glavi ima neobičnu izraslinu koja pomalo nalikuje na rog zbog čega ga nazivaju štencem jednorogom.

Svojim izgledom i neodoljivošću očarao je baš sve volontere azila koji ga opisuju kao nešto najčarobnije što su ikad vidjeli. Nakon njih, očarao je i ljude na društvenim mrežama gdje ima status prave zvijezde.

Narwhalu je u azilu napravljen i rendgen koji je pokazao da neobična izraslina na njegovom čelu nema kosti. Iako je zdrav i jako popularan, iz azila su poručili da još nije za posvajanje.

Naime, žele se uvjeriti da mu njegov "rog" neće biti izvor nikakvih problema. Do tada uživat će u svom novom, sretnom i zdravom životu u azilu gdje dobiva golemu količinu pažnje.

No, i on će pomoći azilu jer kao prava rock zvijezda privlači pažnju javnosti pa će sada i drugi psi dobiti dodatnu pomoć.