Popularno zvana 'shacket', od 'shirt' (košulja) i 'jacket' (jakna), karirana košulja-jakna jedan je od najpopularnijih komada iz nove H&M-ove kolekcije.

Galerija

 

Jedan od aduta iz H&M-ove jesenske kolekcije zasigurno je košulja-jakna koja se može nositi i kao košulja ispod deblje jakne, i kao jakna prije nego što stigne vrijeme za deblje jakne.

Topla košulja-jakna iz H&M-a sadrži 10 posto vune, a košta 222 kune

Dolazi u smeđe-sivo-bijeloj kombinaciji boja, zbog čega će se lako uklopiti u raznim odjevnim stilovima i kombinacijama, a bit će jako dobar izbor za dnevne outfite, kao i za slobodno vrijeme. Karirana košulja-jakna dio je kolekcije Conscious, a od detalja ističu se na njoj veliki smeđi gumbi, veliki džepovi te krutija forma, što joj i daje izgled jakne.

13 haljina s uzorkom koji ove sezone pobjeđuje i prugice i cvjetiće

Za dodatni osjećaj topline, sadrži 10 posto vune te je djelomično izrađena od recikliranog poliestera. Brojne modne blogerice zaljubile su se u H&M-ovu košulju-jaknu koja naročito dobro izgleda kada se ispod nje nosi bijela majica s kapuljačom, a i u kombinaciji s običnim bijelim topom i svijetlim donjim dijelom trenirke pun je pogodak.