U garderobi se uvijek nađe mjesta za još jedan dobar par dugih ili tri četvrt hlača. Uz traperice, to je jedan od najčešće nošenih donjih odjevnih komada kada stigne sezona jesen/zima.

Galerija

 

U trgovinama je izbor hlača za jesen šarolik i svatko može pronaći nešto za sebe. Provjerili smo kakvi su novi modeli stigli, s naglaskom na hlače za posao i svečanije prilike. Za takve prigode žene biraju razne krojeve hlača, ali važno je da imaju dozu finoće, bilo da je riječ o hlačama užih ili lepršavijih nogavica.

U garderobi se uvijek nađe mjesta za još jedan dobar par dugih ili tri četvrt hlača

Kako bismo zadovoljili što raznolikije ukuse, izabrali smo hlače tamnijih i klasičnijih svijetlih boja, koje i jesu najtraženije, a mnoge žene izabrat će hlače s tankim prugicama koje figuru čine vizualno vitkijom te je proljepšavaju. Načini kombiniranja ovih 20 modela hlača zaista su mnogobrojni i s njima možete biti kreativni koliko vas volja.

Hlače iz jesenskih kolekcija za posao - 3
Bershka, 199,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte kakve smo hlače za posao i svečanije prilike, cjenovnog ranga od 139,90 do 1467 kuna, pronašli u trgovinama, a ne propustite vidjeti i 10 modela jesenskih balonera koji će podići svaku kombinaciju:

Od 133 kune: 10 modela jesenskih balonera koji će podići svaku kombinaciju


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju