Kraljica Letizia i njezin suprug kralj Felipe nazočili su dodjeli nagrada za istraživačka dostignuća koja se održala u palači El Pardo u Madridu. Španjolska kraljica izgledala je besprijekorno u haljini čiji kroj laska figurama raznih konfekcijskih veličina.

Galerija Kraljica Letizia u laskavoj haljini brenda Massimo Dutti - 3 Kraljica Letizia u laskavoj haljini brenda Massimo Dutti - 7 Kraljica Letizia u laskavoj haljini brenda Massimo Dutti - 1 +3 Kraljica Letizia je haljinu brenda Massimo Dutti nosila uz plavo-crne štikle...  

Dotjerana kraljica Letizia izabrala je elegantnu sivu haljinu kariranog dezena s pojasom koji je lijepo naglasio vitki struk 46-godišnje Španjolke. Kreacija španjolskog brenda Massimo Dutti nepogrešivo laska ženskim figurama i XS i XL veličina, što zbog midi-dužine, što zbog lepršavog donjeg dijela te materijala koji lijepo pada i radi lijepu siluetu.

Ovu "pametnu" haljinu Letizia je kombinirala uz plavo-crne štikle sa zmijskim uzorkom i komplementarnom clutch torbicom. Pogledajte i kraljicu Letiziju u cipelama koje žene biraju kad ne žele da ih bole noge.

Kraljica Letizia u laskavoj haljini brenda Massimo Dutti - 2 Kraljica Letizia u laskavoj haljini brenda Massimo Dutti (Foto: Getty Images, Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju