Kraljica Letizia uvijek privlači poglede svojim modnim kombinacijama, a uglavnom bira elegantna izdanja koja laskaju njezinoj figuri. Tako je bilo i na dodjeli književne nagrade Miguel de Cervantes u palači Albeniz u Barceloni.

Galerija Kraljica Letizia - 1 Kraljica Letizia - 3 Kraljica Letizia - 4 +5 Kraljica Letizia u asimetričnoj haljini A kroja u Barceloni

Bivša španjolska novinarka zablistala je u jednostavnom, ali efektnom izdanju kojim je dominirala bijela asimetrična haljina koja vizualno produžuje figuru. Uz to je riječ o modelu A-kroja koja smanjuje struk, odnosno vizualno povećava bokove.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Čizme za iznositi koje konkuriraju i kultnim žutim gležnjačama

Lukavu haljinu prvi put je nosila u javnosti u veljači ove godine u španjolskom parlamentu te je za taj izbor primila mnoštvo komplimenata.

Bijelu haljinu iskombinirala je s torbicom i vrtoglavim potpeticama sa zmijskim uzorkom omiljenog joj brenda Magrit koje i inače nosi u službenim prilikama.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Elegantno izdanje koje nije pokvarila ni "neposlušna" haljina

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela asimetričnih haljina A-kroja po uzoru na kraljicu Letiziju koje izdužuju figuru i dodaju obline.

Kraljica Letizia - 5 Kraljica Letizia u asimetričnoj haljini A kroja u Barceloni (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju