Kraljica Letizia i njezin suprug, kralj Felipe VI bili su domaćini primanja u kraljevskoj palači održanog povodom obilježavanja praznika Pascua Militar posvećenog španjolskoj vojsci. Kraljevski par u palači je primio strane ambasadore koji su bili gosti na proslavi praznika.

Galerija Kraljica Letizia u plavoj haljini s visokim rasporom nalik kaputu - 4 Kraljica Letizia u plavoj haljini s visokim rasporom nalik kaputu - 5 Kraljica Letizia u plavoj haljini s visokim rasporom nalik kaputu - 3 +1 Kraljica Letizia na svečanosti povodom obilježavanja dana Pascua Militar

Prema tradiciji, kraljica za proslavu dana Pascua Militar nosi dugačku haljinu, a Letizia se držala tog dress codea, iako u malo drugačijoj verziji.

Odjenula je elegantnu haljinu u kraljevsko plavoj boji koja ima kopčanje na jedan gumb i raspor. Haljina seže do poda te krojem i materijalom od kojeg je izrađena zapravo vrlo nalikuje kaputu. Outfit za svečanost u palači kraljica Letizia upotpunila je s klasičnim tamnoplavim salonkama od brušene kože i decentnim nakitom.

Kraljica Letizia: Elegantno izdanje koje nije pokvarila ni "neposlušna" haljina Kraljica Letizia Letizia u kompletu Caroline Herrere Kraljica Letizia +2 Kraljica Letizia

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Čizme za iznositi koje konkuriraju i kultnim žutim gležnjačama

Kraljica Letizia - 1 Kraljica Letizia: Haljina koja vizualno produžuje figuru, smanjuje struk i povećava bokove

Nema sumnje da će plava toaleta za prvu službenu dužnost nakon božićne stanke biti jedan od zapamćenijih stajlinga lijepe španjolske kraljice.

Kraljica Letizia u plavoj haljini s visokim rasporom nalik kaputu - 2 Kraljica Letizia u plavoj haljini nalik kaputu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju