Kraljica Letizia uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama, te inspirira mnoge dame u Španjolskoj, ali i ostatku svijeta za modne igre.

Galerija

Ne čudi stoga što se vrlo brzo rasprodala njezina posljednja haljina iz Uterquea u kojoj se pojavila na Menorci gdje će provesti dio odmora s obitelji.

Kraljica Letizia odabrala je bijelu haljinu od organdija s izvezenim cvjetnim detaljima midi kroja te s volanima na naramenicama koja je istaknula njezinu fit figuru i preplanulu put.

Kraljica Letizia - 2
Haljina od organdija iz Uterquea prodavala se po cijeni od 1195 kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ljetnu haljinu iz Uterquea sparila je sa svojom omiljenom ljetnom obućom – špagericama. Ovaj povišeni model espadrila s pletenom potplatom vizualno produžuje cijelu figuru, a izvrsno se kombinira s ljetnim haljinama, suknjama i hlačama.

Kraljica Letizia obožava modele u boji kože koje laskaju ženskim nogama, a u njezinoj kolekciji nalaze se na desetak različitih modela špagerica od onih brenda Macarena do Mint&Rose ili Uterquea.

U ljetno vrijeme špagerice obožava nositi i Catherine Middleton, iako ih kraljica Elizabeta II. smatra neprikladnom obućom za pripadnice visokih kraljevskih krugova.

Kraljica Letizia - 3
Ljetno izdanje kraljice Letizije (Foto: Afp)