Kraljica Letizia nazočila je dodjeli nagrada "Children and Youth Literary Awards Ceremony" održanoj u Madridu. Za ovu kulturnu svečanost lijepa kraljica izabrala je šik otmjeno odjevno izdanje, a pažnju su posebno ukrale djelomično prozirne štikle.

Galerija

 

Nagrade za najbolju dječju i literaturu za mlade među najvažnijim su literarnim nagradama u Španjolskoj.
Kraljica Letizia na svečanoj ceremoniji održala je govor, a zatim dobitnicima uručila nagrade.

Kraljica Letizia izabrala je šik otmjeno odjevno izdanje, a pažnju su posebno ukrale djelomično prozirne štikle Manola Blahnika

Bijeli blejzer i bijeli satenski top s čipkastim dodatkom kraljica Letizia kombinirala je uz elegantne crne hlače koje lijepo padaju te nisu potpuno uske.

Kraljica Letizia u \'plastičnim\' štiklama Manola Blahnika - 6
Kraljica Letizia u 'plastičnim' štiklama Manola Blahnika (Foto: Guliver/Cover Images)

Stajling je upotpunila s crnom clutch torbicom talijanskog brenda Bottega Veneta i atraktivnim štiklama s potpisom kultnog španjolskog dizajnera Manola Blahnika. Letizia nosi model s otvorenom petom, dok je predio na prstima izrađen od prozirnog materijala koji nalikuje plastici, a koji baš i ne laska u potpunosti stopalu jer otkriva stisnute nožne prste.

No španjolska kraljevna tim se detaljem očito ne opterećuje jer je ovo drugi put da nosi te štikle, nakon što ih je nosila u ožujku na memorijalnom koncertu za žrtve terorizma.

Kraljica Letizia u ožujku na memorijalnom koncertu za žrtve terorizma
Kraljica Letizia u istim štiklama u ožujku na memorijalnom koncertu za žrtve terorizma (Foto: Guliver/Cover Images)