Kraljica Letizia nazočila je dodjeli nagrada "Children and Youth Literary Awards Ceremony" održanoj u Madridu. Za ovu kulturnu svečanost lijepa kraljica izabrala je šik otmjeno odjevno izdanje, a pažnju su posebno ukrale djelomično prozirne štikle.

Galerija Kraljica Letizia u \'plastičnim\' štiklama Manola Blahnika - 7 Kraljica Letizia u \'plastičnim\' štiklama Manola Blahnika - 6 Kraljica Letizia u \'plastičnim\' štiklama Manola Blahnika - 4 +4 Kraljica Letizia u 'plastičnim' štiklama Manola Blahnika  

Nagrade za najbolju dječju i literaturu za mlade među najvažnijim su literarnim nagradama u Španjolskoj.
Kraljica Letizia na svečanoj ceremoniji održala je govor, a zatim dobitnicima uručila nagrade.

Kraljica Letizia izabrala je šik otmjeno odjevno izdanje, a pažnju su posebno ukrale djelomično prozirne štikle Manola Blahnika

Bijeli blejzer i bijeli satenski top s čipkastim dodatkom kraljica Letizia kombinirala je uz elegantne crne hlače koje lijepo padaju te nisu potpuno uske.

Kraljica Letizia u \'plastičnim\' štiklama Manola Blahnika - 6 Kraljica Letizia u 'plastičnim' štiklama Manola Blahnika (Foto: Guliver/Cover Images)

Stajling je upotpunila s crnom clutch torbicom talijanskog brenda Bottega Veneta i atraktivnim štiklama s potpisom kultnog španjolskog dizajnera Manola Blahnika. Letizia nosi model s otvorenom petom, dok je predio na prstima izrađen od prozirnog materijala koji nalikuje plastici, a koji baš i ne laska u potpunosti stopalu jer otkriva stisnute nožne prste.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Štikle "bucke" u kojima noge manje bole

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Nova kombinacija iz Zare kao dokaz da skupa odjeća nije garancija dobrog stila

No španjolska kraljevna tim se detaljem očito ne opterećuje jer je ovo drugi put da nosi te štikle, nakon što ih je nosila u ožujku na memorijalnom koncertu za žrtve terorizma.

Kraljica Letizia u ožujku na memorijalnom koncertu za žrtve terorizma Kraljica Letizia u istim štiklama u ožujku na memorijalnom koncertu za žrtve terorizma (Foto: Guliver/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju