Zaista predivnu zelenu haljinu nosila je kraljica Letizia na seminaru s kojim je završio drugi međunarodni kongres pod nazivom "The Voice of the Rural Women" (Glas žena iz ruralnih područja) održan u Madridu.

Galerija Kraljica Letizia u \'šal-haljini\' brenda Sandro Paris - 3 Kraljica Letizia u \'šal-haljini\' brenda Sandro Paris - 6 Kraljica Letizia u \'šal-haljini\' brenda Sandro Paris - 1 +4 Kraljica Letizia nosila je salonke Prada Saffiano

Španjolska kraljica Letizia došla je u Marriot Auditorium Hotel odjevena u elegantni crni kaput A kroja s pojasom oko struka modne kuće Carolina Herrera. Ispod kaputa nosila je predivnu tamnozelenu haljinu s bijelim i svijetlozelenim detaljima brenda Sandro Paris.

Model haljine kakvu nosi kraljica Letizia podsjeća na stil iz osamdesetih i haljine kakve su i naše mame imale u ormaruIzrađena od fine satenske tkanine s dijagonalnim prugama, hajina midi dužine zbog svoga materijala i uzorka podsjeća na svileni šal. Zbog toga se ovakav model na engleskom i nazica scarf dress (šal-haljina).
Kreacija ima malo dublji V izrez, dugačke rukave, plisirani donji dio te podsjeća na stil iz osamdesetih i haljine kakve su i naše mame imale u ormaru.

Haljina kakvu nosi kraljica Letizia trenutno je na sniženju u web trgovini Sandro Paris po cijeni od 2362 kune.
Letizia je stajling upotpunila sa ženstvenim crnim salonkama Prada Saffiano te crnom clutch torbicom Nina Ricci.

Kasnije istoga dana Letizia se pridružila svom suprugu kralju Felipeu na proslavi 80. obljetnice španjolskih dnevnih sportskih novina MARCA održanoj u Teatro Realu u Madridu. Pogledajte i kraljicu Letiziju u cipelama koje žene biraju kad ne žele da ih bole noge.

Kraljica Letizia u \'šal-haljini\' brenda Sandro Paris - 7 Kraljica Letizia u 'šal-haljini' brenda Sandro Paris (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju