Španjolska kraljica Letizia jučer je prisustvovala dodjeli priznanja Zlatna medalja za zasluge u likovnim umjetnostima tijekom 2022. koja se održala u Cádizu.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica Letizia na dodjeli priznanja Zlatna medalja za zasluge u likovnim umjetnostima tijekom 2022. Bijela torba brenda Furla +5 Kraljica je blistala u svježem proljetnom izdanju

Odjevna kombinacija za koju se modno osviještena Letizia odlučila bila je vedra, prozračna i idealna za proljetno razdoblje, prava inspiracija za sve nadolazeće svečane prigode koje vas možda očekuju tijekom ovog i sljedećih mjeseci.

Kraljica je blistala u svježem proljetnom izdanju Kraljica je blistala u svježem proljetnom izdanju (Foto: Profimedia)

Kraljica je odjenula elegantnu nabranu haljinu sitnog uzorka bijele i ružičaste boje koji imitira životinjski uzorak, ali na vrlo suptilan način. Haljina je iz radionice španjolskog brenda Lady Pipa, a prodaje se po cijeni od 120 eura. U ovom je trenutku nedostupna na njihovim internetskim stranicama, ali ubrzo će se ponovno moći kupiti.

Ovo nije prvi put da Letizia, inače velika zagovarateljica održive mode, nosi ovu haljinu. Naime, već ju je nosila prije godinu dana, prošlog travnja, a tada ju je kombinirala s podignutom kosom i tamnijim cipelama.

Kraljica Letizia istu je haljinu nosila i prošlog travnja Kraljica Letizia istu je haljinu nosila i prošlog travnja (Foto: Profimedia)

Za reprizu nošenja ove lijepe proljetne haljine odlučila se upariti ju s jednostavnom bijelom torbicom sa zlatnom kopčom brenda Furla. Izbor obuće slagao se s bojom haljine – ružičaste slingback cipele bile su pun pogodak.

Raspuštena kosa, elegantne naušnice i nenametljiv make-up odlično su nadopunili ovaj kraljičin svjež izgled potpuno usklađen s poletnom proljetnom sezonom koja je krenula punim zamahom.

Kraljica Letizia na dodjeli priznanja Zlatna medalja za zasluge u likovnim umjetnostima tijekom 2022. Kraljica Letizia na dodjeli priznanja Zlatna medalja za zasluge u likovnim umjetnostima tijekom 2022. (Foto: Profimedia)

I bluza i štikle su top: Šarena suknja kraljice Letizije s kojom je svaka kombinacija posebna Kraljica Letizia Kraljevski par na proslavi u Granadi Kraljica Letizia nosila je elegantnu bijelu bluzu +1 Elegantno izdanje kraljice Letizije

Štikle kraljice Letizije pokazuju koliko se promijenila kraljevska moda Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na dodjeli nagrada lista ABC Komplet brenda Maksu Kraljica Letizia nosi štikle brenda Jimmy Choo i torbicu s potpisom brenda Magrit +3 Jimmy Choo Rosie 120

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju