Španjolska kraljica Letizia, počasna predsjednica Zaklade za mlade FAD, predsjedala je ovaj tjedan sastankom upravnog odbora u Madridu.

Galerija Kraljca Letizia Kraljca Letizia u haljini brenda Massimo Dutti Kraljca Letizia u haljini brenda Massimo Dutti +1 Kraljica Letizia je uz haljinu nosila bež štikle brenda Magrit

Tema sastanka bile su ključne inicijative Zaklade u 2023. godini, a upravnom odboru predstavljeni su I rezultati istraživanja o utjecaju videoigara na mlade.

Kraljca je na sastanka stigla u haljini španjolskog brenda Massimo Dutti koji je popularan i među domaćim zaljubljenicama u modu.

Kožnu haljinu u krem boji krase izvezeni detalji, a ima i pojas za vezanje oko struka koji joj donosi dodatnu dozu elegancije. Haljinu midi dužine, kratkih rukava, s okruglim ovratnikom kraljica je uparila s bež štiklama brenda Magrit.

Kraljca Letizia u haljini brenda Massimo Dutti Kraljca Letizia u haljini brenda Massimo Dutti (Foto: Profimedia)

Štikle s tankom visokom potpeticom na prednjem dijelu imaju tanke remenčiće koji se križaju.

I bluza i štikle su top: Šarena suknja kraljice Letizije s kojom je svaka kombinacija posebna Kraljica Letizia Kraljevski par na proslavi u Granadi Kraljica Letizia nosila je elegantnu bijelu bluzu +1 Elegantno izdanje kraljice Letizije

Izdanje je upotpunila torbom modne kuće Carolina Herrera u crnoj, bež i bijeloj boji, a nosila je i okrugle zlatne naušnice.

Kraljca Letizia u haljini brenda Massimo Dutti Kraljca Letizia u haljini brenda Massimo Dutti (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju