Španjolska kraljica Letizia ovog je utorka vodila glavnu riječ na godišnjem sastanku povjereničkog odbora organizacije FAD Youth Foundation, čija je počasna predsjednica. Sastanak se odvijao u sjedištu španjolske multinacionalne banke Caixabank u Madridu.

Galerija Kraljica Letizia na sastanku FAD Youth Fondation u Madridu Kraljica Letizia - 8 Kraljica Letizia - 7 +3 Bijela suknja osvježila je cjelokupan izgled

Ovom važnom institucijom koja se bori protiv zloporabe droga kraljica predsjeda od 2015., a tijekom ovogodišnje je važne prigode oduševila i svojim odmjerenim izborom odjeće.

Za madridski je radni sastanak odabrala vječnu dobitnu kombinaciju – spoj crne i bijele.

Kraljica Letizia - 7 Elegantan kaput Caroline Herrere jedan je od kraljičinih omiljenih (Foto: Profimedia)

Od hladnoće se zaštitila crnim kaputom s dvorednim kopčanjem čiji gumbi podsjećaju na bisere. Taj je elegantan kaput javnosti već prezentirala u prosincu 2019. Klasične crne salonke bile su odličan odabir za nadopunjavanje looka s kraljevskim potpisom.

Po ulasku mogao se vidjeti ostatak njezinog modnog odabira koji se sastojao od crne bluze španjolskog brenda Sandra, koju je nosila u mnogim prilikama, a cjelokupan je dojam osvježila bijela plisirana suknja Adolfa Domíngueza, također jedan od kraljičinih omilljenih komada.

Bijela suknja pomalo je neočekivan izbor za zimsku prigodu, ali u kombinaciji sa strožim crnim komadima, funkcionirala je sjajno i dodala svježinu proljeća ili ljeta.

Kraljica Letizia - 6 Bijela suknja osvježila je cjelokupan izgled (Foto: Profimedia)

Crnim je remenom naglasila svoju zavidnu figuru, a decentne naušnice bile su točka na i kombinacije kojom je još jednom dokazala da je manje često uistinu više, ali i da je nošenje istih odjevnih komada u više prigoda poželjno, praktično, ali budi i kreativnost. Ideja za kombiniranje može se razviti bezbroj i tako još više uživati u modnoj igri.

Kraljica Letizia: Još jedno jednostavno izdanje koje inspirira Kraljica Letizia Kraljica Letizia u bijeloj bluzi i zelenim hlačama Kraljica Letizia u bijeloj bluzi i zelenim hlačama +1 Kraljica Letizia u bijeloj bluzi i zelenim hlačama

I bluza i štikle su top: Šarena suknja kraljice Letizije s kojom je svaka kombinacija posebna Kraljica Letizia Kraljevski par na proslavi u Granadi Kraljica Letizia nosila je elegantnu bijelu bluzu +1 Elegantno izdanje kraljice Letizije

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju