Kraljica Letizia prisustvovala je događanju u Centru za obuku El Solaruco koje se održalo u rekreacijskom centru Ciudad Grupo Santander, a za to je prigodu izabrala podjednako formalnu, ali i ležernu i udobnu kombinaciju.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica Letizia Kraljica Letizia u odijelu modne kuće Bleis +3 Kraljica Letizia izgledala je elegantno i profinjeno

Jučer je Letizia predvodila završnu ceremoniju humanitarne akcije centra, a čak šesnaest društvenih projekata iz njihova programa solidarnosti dobilo je sredstva za daljnju realizaciju.

A kako bi sve bilo na nivou i sa stilom, monarhinja je ponovno posegnula za kombinacijom u kojoj se osjeća najudobnije i najugodnije, a i tako joj dobro stoji: odijelo u kombinaciji s jednostavnom majicom.

U zadnje vrijeme upravo je lijepo odijelo laskavog kroja njezin najdraži odabir, a ovog se puta odlučila za model u boji lavande koje odlično pristaje uz proljetne i nadolazeće ljetne mjesece.

Kraljica Letizia izgledala je elegantno i profinjeno Kraljica Letizia izgledala je elegantno i profinjeno (Foto: Profimedia)

Elegantno odijelo madridske modne kuće Bleis Letizia je već nosila 2021. Tada ga je uparila s topom s čipkastim detaljem i bež salonkama, a tri godine kasnije odlučila se za ležerniju varijantu i obula bijele tenisice koje izvrsno izgledaju u svakoj prilici.

Kraljica Letizia ovo je odijelo već nosila 2021. Kraljica Letizia ovo je odijelo već nosila 2021. (Foto: Profimedia)

Kraljičine su marke Vivobarfoot, a nude potpunu udobnost koja je Letiziji itekako potrebna s obzirom na to da se muči zadnjih nekoliko mjeseci s Mortonovim neuromom – iznenadnom pojavom bola u prednjem dijelu stopala za vrijeme hodanja.

Bijele tenisice bile su pun pogodak Bijele tenisice bile su pun pogodak (Foto: Profimedia)

Osim što je praktičan, spoj odijela i tenisica trend je koji neće tako brzo izaći iz mode jer dokazuje da se elegantno može izgledati i bez „trpljenja za ljepotu“.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia (Foto: Profimedia)

Kraljica Letizia: Odijelo u najpopularnijoj boji i cipele s otvorenom petom za tako elegantno izdanje Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 4 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 5 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 6 +2 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 3

Kraljica Letizia u modelu mokasina koji bi se mogao svidjeti čak i ženama koje ih ne vole Kraljica Letizia u odličnoj poslovnoj kombinaciji Kraljica Letizia u mokasinama brenda Massimo Dutti Mokasine brenda Massimo Dutti +1 Kraljica Letizia u mokasinama brenda Massimo Dutti

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju