Španjolska kraljica Letizia prisustvovala je dodjeli nagrada za inovacije i dizajn u Španjolskoj, a za tu je priliku odabrala nježnu i tako efektnu odjevnu kombinaciju koja prati najnovije svjetske trendove.

Galerija Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 4 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 5 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 6 +2 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 3

Letizia je odjenula elegantno odijelo brenda Hugo Boss koje čine hlače visokog struka i ravnog kroja te klasični sako s jednim gumbom i džepovima, a podloga njezine modne kombinacije bila je obična bijela bluza, svestrani komad koji možemo kombinirati u raznim prilikama.

Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 3 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 3 (Foto: Profimedia)

Odijelo dolazi u nježnoj boji breskve, takozvanoj Peach Fuzz nijansi, koju je slavni institut za boje Pantone proglasio bojom godine.

U potrazi za nijansom koja odražava našu urođenu čežnju za bliskošću i povezanošću, odabrali smo boju koja zrači toplinom i modernom elegancijom. Nijansa koja odjekuje suosjećanjem, nudi taktilni zagrljaj i bez napora spaja mladenačko s bezvremenskim, objavili su i Panetonea, a upravo je takav dojam kraljica postigla sa svojom najnovijom odjevnom kombinacijom.

Ova je boja, ističu stučnjaci, najpoplarnija i na proljetnim vjenčanjima - kako u dekoraciji, tako i u odjevnim kombinacijama. 

Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 5 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 5 (Foto: Profimedia)

Odjevnu kombinaciju je zaokružila elegantnim cipelama s otvorenom petom u bež boji, a prirodnu ljepotu je naglasila s laganim, gotovo neprimjetnim make-upom.

Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 6 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 6 (Foto: Profimedia)

Provjerite gdje možete pronaći cipele s otvorenom petom koje će se odlično uklopiti u dnevne, ali i večernje kombinacije ovog proljeća i ljeta. 

Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 2 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 2 (Foto: Profimedia)

Kraljica Letizia reprizirala haljinu koja može biti savršen odabir i za proljetno vjenčanje Kraljica Letizia Kraljica Letizia na dodjeli priznanja Zlatna medalja za zasluge u likovnim umjetnostima tijekom 2022. Bijela torba brenda Furla +5 Kraljica je blistala u svježem proljetnom izdanju Bi li kombinacija kraljice Letizije bila bolja da je nosila druge cipele? Kraljica Letizia - 3 Kraljica Letizia - 4 Kraljica Letizia - 1 +0 Kraljica je uparila bijele hlače i zelene štikle

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju