Španjolska obilježava sto godina od smrti slikara Joaquina Sorrole. Tim povodom u Kraljevskoj palači u Madridu organizirana je izložba pod nazivom "Sorolla: A través de la luz" na kojoj će se moći vidjeti neka od njegovih djela iz privatnih kolekcija koja dosad nisu bila izlagana.

Galerija Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na otvaranju izložbe u Kraljevskoj palači u Madridu Kraljica Letizia u pletenoj haljini brenda Mango Haljina brenda Mango +0 Kraljica Letizia na otvaranju izložbe

Izložba se za javnost otvara danas i trajat će sve do 30. lipnja ove godine, a jučer je upriličena inauguracija izložbe, koju su službeno otvorili španjolski kralj Felipe VI. i kraljica Letizia.

Lijepa kraljica opet je ostala vjerna svom praktičnom stilu odijevanja i reprizirala haljinu iz veljače 2022. godine. Tada je na obilježavanje Svjetskog dana borbe protiv raka došla u haljini španjolskog komercijalnog brenda Mango.

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na otvaranju izložbe u Kraljevskoj palači u Madridu Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na otvaranju izložbe u Kraljevskoj palači u Madridu (Foto: Profimedia)

Letizia je i ovaj put crni pleteni model dugih rukava iz prošlogodišnje zimske kolekcije u struku stegnula remenom brenda Möhel te kombinirala s crvenom kožnatom jaknom Caroline Herrere. Nosila je i crvene salonke brenda Magrit te pripadajuću ručnu torbu s istim potpisom.

Već od 18 eura: 13 dugih haljina koje ćete nositi cijelu zimu i proljeće s.Oliver, 129,99 eura H&M, 59,99 eura River Island (Next), 60 eura +10 Monsoon, 95 eura

Kraljica je opet pokazala kako povoljne, jednostavne i jednobojne haljine u neutralnim nijansama stvarno mogu biti pravi jackpot. Letizia je svoj model iz Manga prvo odjenula za poslovnu prigodu i u njoj sudjelovala na forumu, a zatim ju je iskoristila za otvaranje izložbe.

Haljina brenda Mango Haljina brenda Mango (Foto: Mango)

Uz drugačiji stajling, glamuroznije štikle i pokoji komad statement nakita isti model bez problema bi mogao funkcionirati i u nekoj svečanijoj večernjoj varijanti, a u kombinaciji s gležnjačama ili tenisicama i traper-jaknom izgledao bi odlično u dnevnoj varijanti.

Upravo su to haljine kakve najviše volimo, svestrane i praktične, prilagodljive svim odjevnim komadima i dodacima te nosive u svim prigodama.

Kraljica Letizia u pletenoj haljini brenda Mango Kraljica Letizia u pletenoj haljini brenda Mango (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju